Славни жени кои најмногу иритираат

• Креатор на темата Креатор на темата Дамјан_Amstaff
  • Време на започнување Време на започнување
4737_TI4U_u1180445365.jpg

И двете во пакет, посебно оваа лево.

Attachments

• 4737_TI4U_u1180445365.jpg
    4737_TI4U_u1180445365.jpg
    25,4 KB · Прегледи: 107
Lady Gaga ми е срцка,а другиве крави не се интересни .И Ријана ме нервира нај нај најмногу.

Кристина Агилера, она одсекогаш била едно бљак издание -.-

Aguilera.jpg

Еми Вајнхаус - дали типкава не е фотогенична.. не знам, ама нејзинава појава ме тера на повраќање...

amy_winehouse_4_wenn1832955.jpg

amy-winehouse_2.jpg

AmyEyesGOFF_468x609.jpg

amy_winehouse.jpg

amy_winehouse-5.jpg

Еми Вајнхаус - дали типкава не е фотогенична.. не знам, ама нејзинава појава ме тера на повраќање...

Јебеш фотогеничност, стварно е грда. Ама има многу добар глас...

Иначе..Меган Фокс, без конкуренција. Кучка на филмови, кучка/лигла/препотентна у приватен живот. Неможам да поднесам препотентни луѓе во било која свера од општеството/медиумите.

О Лејди Гага...тоа суштество (не можам во луѓе да ја сместам) ме иритира до срж,тресе зелени се облекува како фрик, демек треба да паднеме на фактот наречен висока мода(која никој не ја носи).Воопшто не е креативна ,баш напротив краде по малку од сите изведувачи и искрено мислам дека не е при здрав памет.

Незнам за вас ама јас оваа би ја ставила иакo не е насекаде позната

Прегледај го приврзокот 33657
Koга ја видов прв пат не знаев дали е машко или женско :nesvest:

Зошто би те иритирала ? Не се облекува пренападно , не ни се однесува така...не ја гледам причината. Ја носи баш таа облека која и прилега , бидејќи женствената облека дефинитивно не и одговара.

--- надополнето ---

amy_winehouse.jpg

Се двоумам дали личи повеќе на вештерката од пепелашка или на тој мршојадецот.

Па ја заборавивте нашата најголема....

1F28EBD8F3A5024EBAC219B255C2EC0C.jpg

Калиопи!

Ах женава напнува со што и да направи. Добро е. Сфативме дека ја сакаш Македонија, дека си хуманитарка, дека ги сакаш македонците, децата and everything nice. Мораш ли тоа секаде да го кажуваш?!?!?!!!!!!

Amy Winehouse
amy_winehouse.jpg

Katy Perry
katy-perry.jpg

Paris Hilton
paris-hilton.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom