Славни жени кои најмногу иритираат

• Креатор на темата Креатор на темата Дамјан_Amstaff
  • Време на започнување Време на започнување
Лејди Гага е океј, само што некои стереотипни конзервативци ја осудуваат поради стајлингот, инаку е топ, и песните и станаа хитови. Според мене први на листата треба да бидат Еми Вајнхаус и Дора Бакојани

Пффф Гага ти е wanna be avant garde а е далеку од тоа...

Пффф Гага ти е wanna be avant garde а е далеку од тоа...

Секој си има свое право на мислење, јас ја поштувам и баш ми се допаѓа тоа што е по различна од другите, можете само да ја мразите, ама нејзината слава тешко ќе ја достигнете:smir:

Секој си има свое право на мислење, јас ја поштувам и баш ми се допаѓа тоа што е по различна од другите, можете само да ја мразите, ама нејзината слава тешко ќе ја достигнете:smir:

Хех да достигнвам "слава" на женско...
Испод чест ми е.

Не мислев на слава на женско, мислев општо ја достигнала славата, не ме сфаќај толку буквално.

Со постовите кога ја браниш Лејди гага звучиш исто како тие шо го бранеа на Андреев. Затоа што очигледно е дека никој од тука нема намера да достигнува нејзината слава или пак да и се љубоморни.
На Лејди гага не и спорам дека има талент и убав глас, ама тоа што иритира -иритира!
Инаку Парис Хилтон мислам дека не е до толку глупа , ама за слава и внимание се прави таква.
Сепак тоа што тие ѕвезди во листава не би биле познати ако не би иритирале толку. Ако тие не биле толку скандалозни и воочливи , ние не би ги знаеле за нив!

Не мислев на слава на женско, мислев општо ја достигнала славата, не ме сфаќај толку буквално.
Наместо да славите личности од женскиот пол како Клеопатра, Мајка Тереза, Принцезата Дијана, Марија Кири Склодовска, Мерлин Монро, Ники Бенз, Лиза Ан, Пума Свиди итн вие ги славите таквите како Гага и компанија...

После лошо ќе зборуваме ние машките...

Сите од овде ме иритираат.Фалат уште оние фуфлите од Хана Фонтана и другите сличи фуфла филмови.

Наместо да славите личности од женскиот пол како Клеопатра, Мајка Тереза, Принцезата Дијана, Марија Кири Склодовска, Мерлин Монро, Ники Бенз, Лиза Ан, Пума Свиди итн вие ги славите таквите како Гага и компанија...

После лошо ќе зборуваме ние машките...

Болдираните треба да им бидат идоли и да земаат пример од нив

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom