Славни жени кои најмногу иритираат

• Креатор на темата Креатор на темата Дамјан_Amstaff
  • Време на започнување Време на започнување
Па не можат на сите да им бидe идол Анџелина Џоли.Јас искрено да кажам не ја обожавам многу Анџелина Џоли.Кој ја обожава немам ништо против негов вкус си е.
Абе ОК тоа, јасно дека не може на сите да им биде идол. Ни мене не ми е. Ама сигурно не ги иритира како овие што се на листава на пример.

Анџелина Џоли фали овде. Мислам дека само жените останаа да се палат на неа,сериозно.

Се слагам со некои од членовите кои рекоа дека Анџелина со фемилито фали овде!

Абе ОК тоа, јасно дека не може на сите да им биде идол. Ни мене не ми е. Ама сигурно не ги иритира како овие што се на листава на пример.

Tука си во право,но ме чуди зошто Аврил е на листата.И Ladu Q како и другите кажаа дека Анџелина треба да биде мегу тие.

Скоро сите ги мрзам од листата... ама највише Лејди (која лејди бе да ти ибам фрикот) гага, Парис Хилтон - к*рвата, Линдзи Лохан - наркоманката и маалската алкохоличарка, Викторија Бекам - грд намуртен билдер, Бритни Спирс - дебела крава која се обидува да биде секси, Сара Џесика Паркер - грдотија од жена, како што кажа некој погоре - коњ, Аврил Лавињ - увек сум и го мрзел презимето, мораш пополека да го изговориш за да не го згрешиш и да не ти се смеат а и онака ми е преку к*р од глумење невина розова принцеза.

За друго не се согласувам овде да бидат Џоли, Анистон (затоа што ми се свиѓаат како глумици) и Меган Фокс (само затоа што е секси).

ПАРИС ХИЛТОН дефинитивно, и Мајли Сајрус може веднаш да влезе у комбинацијава. И Викторија Бекам страшно иритира, барем мене страшно ме иритира.

Лејди Гага, Бекамица и Парис Хилтон ми се онака топ три тука, ама првава е скалило над нив. Кога таа зема хитови да прави значи цел свет може микрофон во рака да земе.

Мадафакааааа... Овие новинарите кои го пишувале ова како да ми ги читале мислите!

Али на оваа листа фаворит е:

633632286348745704-ParisHilton.jpg

Или што би рекол еден мој другар.... држете ме оти ќе ја убијам. :vozbud:

Лејди Гага е океј, само што некои стереотипни конзервативци ја осудуваат поради стајлингот, инаку е топ, и песните и станаа хитови. Според мене први на листата треба да бидат Еми Вајнхаус и Дора Бакојани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom