Во вториот дел кога ја имавме офанзивата Педро на моменти наликуваше на тој Педро кој сме научени да го видиме,ама пак се изгуби.(Не)реализацијата на овој тим е проблем за кој 10 пати пишував уште од пред 2-3 недели.
Реал во 210 минути ни даде еден гол од игра, и тоа Роналдо со глава сам против вториот голман(огромен респект за Пинто)
Педро и Виља воопшто не играат, се водат само на хартија. Педро колку-толку трча, се залага. Виља го глуми Пипо Инзаги. Морам да признаам, повеќе од одлично. Ама, само во офсајдите. Иначе Пипо е и врвен голгетер.
Пасовите на Чави не се ништо страшно, ги има, не во толкав број, ама се ќе биде на свое место. Шутевите на Иниеста тешко ќе ги има против вакви екипи. Ни еднаш во 90 минути нема простор за шут. Алвес беше еден од најдобрите на овој натпревар, ако не и најдобар.
Шансите за ЛШ ни се 50-50.
Сигурно се бунел за нешто...Маскерано беше најдобар кај нас вечерва...но кога Роналдо го даде голот каде беше Пике бе?
Па не претеравме бидејќи одигравте похрабро отколку во саботата.Затоа и гледавме супер фудбал.Сигурно се бунел за нешто...
добра партија, не претеравте со подавањата ко у сабота... нека тепа подобриот во ЛШ!
Kako prvo so onakof Defanziven fudbal ne moze crno da ni se pisuva! Moze da izgubime so 1 gol razlika i nisto povekje! Osvoena titula vo La Liga e odlicna rabota, samo sto malce e nezgodno koga kje se ispusti sansata za tri tituli! I btw ne mi e jasno kako moze no.1 golman vo Svetot Iker Kasiljas da saka cela kariera da ja pomine vo eden klub?Вие фановите на Барселона треба да бидете доста загрижени поради исходот од овие 2 Ел Класика.
Во 210 минути не им дадовте ниеден гол на Реал од игра. Педро и Виља се во катастрофална форма, многу малку допринесуваат, ги нема препознатливите пасови на Чави, прекрасните шутеви на Иниеста, а Алвес е влезен во филм, сака да се дрибла нон-стоп и не се враќа позади на време.
Треба да се консолидирате пред ЛШ инаку црно ви се пишува.
Пинто си е таков. Ако тргне со бранање една утакмица тешко гол да прими, ама еден кикс ако направи после можат и од гол на гол да му пуцаат обавезно ќе влезе една.Ти не си нормален, жити се. :nesum:
Патем, браво за Пинто, ме изненади. Одигравте добро второ полувреме. Фала за добриот фудбал. Се гледаме во ЛШ. :helou:
Ова е исто како да кажеш како може Пујол/Чави/Иниеста цела кариера да ја поминат во Барса!!Kako prvo so onakof Defanziven fudbal ne moze crno da ni se pisuva! Moze da izgubime so 1 gol razlika i nisto povekje! Osvoena titula vo La Liga e odlicna rabota, samo sto malce e nezgodno koga kje se ispusti sansata za tri tituli! I btw ne mi e jasno kako moze no.1 golman vo Svetot Iker Kasiljas da saka cela kariera da ja pomine vo eden klub?