Фан Клуб: Барселона

Член од
12 април 2010
Мислења
1.602
Поени од реакции
890
И паметете ми го зборот Виља ќе распали на накоја од следните 3-4 утакмици, само незнам на која.
брат,40 милиони го плаќаш и го чекаш да распали,да му ја распалам јас жена му.
илчо наумоски да го донесеме ќе распали на некоја утакмица,ама не е тоа поентата.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Виља ако во следните натпревари дојде во таква позиција како што беше вечерва не верувам дека ќе промаши!

Финалето ќе биде жестоко...тогаш ќе напаѓаме како што знаеме па да видиме каде ќе им биде главата и каде гзот :)

Некако пооптимист сум за купов,а ЛШ ќе биде посебна приказна!!

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Ако немаше утакмица всреда,при водството ќе продолжевме со напаѓање и тоа како,ама Пеп си знаеше дека и со нерешено све ќе е супер,затоа не исфорсира премногу,направи неколку промени и тн.

Член од
11 јуни 2007
Мислења
1.505
Поени од реакции
1.302
Инаку ако изиграме ваков резултат во Мадрид за Лига на Шампиони ќе биде одлично за нас .

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.539
Поени од реакции
22.398
Некако пооптимист сум за купов,а ЛШ ќе биде посебна приказна!!
Јас сум обратно. Не знам зошто, уште кога стигнавме до финалето на Купот, не сум уверен во победа во ова натпреварување. Се надевам дека грешам. :toe:

Член од
9 март 2011
Мислења
1.944
Поени од реакции
905
Адриано бил изменет заради некоја повреда,има некоја по детална информација?Ако го немаме него ќе биде опасно....

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
Значи како што Мурињо умее да умртви игра и да профитира од тоа преку против-напади и прекини, никој тренер не може така...

Гледавте ли колку простор му оставаа на Пике за овој да тргне напред, па при евентуално пресечена топка одма се ствара контра и опасност ццц али ај се надевам Пеп ке најде решение.

Ако се врати Пујол за купот би сакал Маскерано да игра на место на Бускец, а овој да седи на клупата затоа што Маскерано многу поретко прави грешки во одбрана..

Ekimot

Cule
Член од
4 февруари 2010
Мислења
473
Поени од реакции
502
Ај честито нерешено..!
околу залижаниот:
Требаше барем да се потруди околу пеналиве исто колку и за идеално (од двете страни) аеродинамичната гел-зура, судија со ист критериум у вакви утакмици е голем судија, ако стартот на Касиљас врз Виља не беше за пенал не беше ни она на Алвеш, и ОБРАТНО! Ме изненади со црвениот за Албиол ама нека му е, миљон закачки не виде а за некои тренираше строгост, според мене им прости по некој жолт на Белите со пуштањето предност, еднаш дозволува погруба игра еднаш не, и она на крајот со Меси и Рамос?!
каде е оној Љутион Мехуто Гонзалез ли се викаше?
Околу играта: мислам дека и двете екипи/тренери ја гледаа поголемата слика, Мурињо со интересна замисла а Гвардиола стандарден и беше надмудрен на крајот, зошто играч повеќе од пееснекоја минута и 1:1 на крај не идат, Барса као сакаат да дадат гол и да завршат ама ај по уште некој пас да напраиме!
Ќе биде тешко во среда зошто предноста е кај Реал и баш чекам да видам со шо пристап ќе почнат? За дуелите у ЛШ со било какви нагаѓања/претпоставки би испаднал смешен ќе видиме на трети мај, уште важи она, кој последен се смее најслатко се смее или не го разбрал вицот..

I

IBIZA SOUND

Гостин
nema sto da se komentira za natprevarot,i onaka puyol ke go digne peharot samo ne znaeme so koja prednost pred vtoroplasiranite :)
samo druga rabota me zagrizuva, ako go nema puyol vo sreda ke bide loso zs se vide ovie ciganite kolku se opasni od koga ispadna puyol

SHANE

Др.Акула
Член од
30 април 2008
Мислења
1.453
Поени од реакции
853
Ах пеналот на алвес :).Ако она беше пенал,јас сум шабан шаулич.Па овие од реал уште црвен бараа(значи колку се патетични човече),тоа врска немаше од фаул а не пенал+ црвен.
Инаку за натпреварот:Некако досаден беше.Нерешен резултат и не е така лош.Од кога заводивме по дефолт ја спуштивме топката на земја и немавме морал да напаѓаме.Од друга страна (судејќи по замените на пеп) некако ми се чинеше како да тестираше нешто во играта(бог знае што :) ).Единствена слаба точка ни беа прекините(нафрлувањата пред се) а и нападот(виља не е свесен што изнапромашува).Но сигурен сум дека Пеп до среда ќе ги реши овие проблеми.
Во среда очекувам слична игра на Реал,но различна на Барселона(не во системот,него во пристапот на натпреварот).Сепак голем е влогот-Титула.

Пеналов :)

Visca el Barca!

Член од
27 ноември 2008
Мислења
5.541
Поени од реакции
4.078
Ај нека им е честито реми на Реал на Бернабеу, сепак не е мала работа да се освои бод со една Барса која пушта водичка, а на Барса нека им е честито титулата која е наполно и повеќе од заслужена. :)
За натпреварот што да се каже ....Тиња, бар за мене ! Реал мислиш брани 1 или 2 бода предност а Барса си игра малски фудбал.:kesa:
Искрено сум незадоволен од причина што знам и сум убеден дека можеа да ги згазат бар после пеналот и играчот мање. Знам дека немаа потреба да притискаат ама мораа тоа да го направат заради навијачите и сите нивни фудбалски фанови.

Реал се гниди у буквална смисла на зборот, бар до сега, за понатака ќе видиме, еве кај е среда, здравје само !

Мислам декак тоа што го очекуваме и што треба да го видиме од Барса допрва ќе следува !!

Честито титула момци у Примера!:pehar:

Visca el Barca !

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Одличен резултат извлековме од Мадрид, ја одржавме предноста од 8 бода и сме на чекор до титулата.. тие нека си играат со 20 души во одбрана и нека си градат бункер.. а имавме шанси и да победиме Виља да го искористеше ова на крајот и малце да притиснеа играчите а не да си играат курот во средината..
Финалето ќе биде доста интересно и возбудливо се надевам на победа таму..

Visca El Barca ! ! ! !

Член од
5 април 2011
Мислења
334
Поени од реакции
142
Задоволувачки резултат, Visca el Barca!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Доста го плукав залижаниот, време е малце нашите играчи.
Кој кур ни требаше да се повлечеме, откако поведовме 0:1?
Па не знам дали приметува Гвардиола, ама секогаш(читај СЕКОГАШ) примаме гол !
Наместо да ги нападнеме, со играч помалку за 10 мин уште 2 гола ќе дадовме, тие одлучија да се бранат и секако го примивме на крај.
Само нека продолжат вака, ќе го јадеме курот и во куп и во ЛШ!

Kajgana Shop

На врв Bottom