Фан Клуб: Барселона

Пики

amazing happens
Член од
10 март 2007
Мислења
1.923
Поени од реакции
37
Стартни 11 :Valdеs, Alves, Piquе, Puyol, Adriano, Busquets, Xavi, Iniesta, Pedro, Messi and Villa

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Екипо со среќа, да ја завериме титулава и едно гајле помалку.
VISCA BARCA & VISCA CATALUNYA

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Овие беливе не излегле да играат туку да го дрват. Од овие прекиниве ми е страв само.

Член од
25 август 2009
Мислења
2.078
Поени од реакции
1.243
надевајте се на грешка на Реал зашто поинаку гол не даваме...тројца деструктивци е премногу :)

--- надополнето ---

јас да сум на местото на нашите ке си предавам само на нашата половина додека овие не нападнат, па нека е и 0-0..

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
И што сега Меси секоја утакмица ќе пробува со лоб да даде гол ?
И да, чисти пенал не ни досуди.

ЛеоЛе07

Не биди трол
Член од
8 октомври 2010
Мислења
879
Поени од реакции
375
Така е. Ич не ги играм нив. Сами нека си играат и нека не им даваат топка.

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Овие рамни на Алмерија & Co!

B

Beck's

Гостин
Ja ne znam kako so -8 bodovi,tim koj sekogas posakuva tituli da izleze so bunker formacija,nadevajki se da povede preku kontri...ah so posakuvam da go im zbrcneme 1 gol sea nabrzina pa da gi vidam posle...i da Messi treba da prestane so lobuvanjata,samo so Shakhtar mislam se obide edno dobri tri pati

Sluzbarski

Македонец
Член од
21 јули 2009
Мислења
3.364
Поени од реакции
78
како Реал да ја има предноста во бодовите,а не Барселона.....нека му ја мислат тие како ќе заврши натпреварот,досега неискористени шанси и на двете страни и резултат кој секако му одговара на гостинот !

Пепи

barca en el corazon !
Член од
2 јуни 2008
Мислења
4.362
Поени од реакции
230
Мурињо игра рискантно, не ми е јасно како може да ја сакаат титулата а да не напаѓаат на натпреварот на кој ќе им се одлучи дали ќе може да ја земат титулата, а ако не успеат преку евентуални контри да даде гол се ќе падне во вода..
Можевме да водиме Меси да ја исцепаше оваа топка во аголот но тој се одлучи за лоб, го одбра најтешкото решение.. ајт повеќе среќа во второто полувреме, задоволен сум и со евентуално реми без голови.

Kajgana Shop

На врв Bottom