Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Среќен Роденден нека му е на Маркез, сеуште не сум заборавил како го оставашше срцето на терен, сеуште го сметам за голем великан..
А вчера имавме шанса да победиме, Педро утна празен гол..:nesvest:

Заслужен пораз. (Реми со овие е рамно на пораз според мене). Многу слаба игра од сите играчи, Афелај тапа, а да сум јас Пеп, сега квалитетно би го рашамарал Пиќе. Човекот направи еден куп глупи грешки, беше главен виновник за голот, и во последните моменти кога требаше да напаѓаме тој ја држеше топката и ги успоруваше нападите, правеше некои глупи дриблинзи.
Искрено, мислам дека требаше и да изгубиме, зошто само на тој начин ќе им дојде памет на некои играчи.
И за титулата, некои овде ја славеа уште пред недела дена, ама овој натпревар покажува дека сме далеку од титулата и дека треба уште многу да се игра до крајот и да се биде максимално сконцентриран на секој натпревар, затоа што ни следуваат далеку потешки натпревари од овој.

Ајде,во среда се гледаме на Емирати :)

Нека се јави членот што кажа дека многу се плашел дека ќе кикснат со Спортинг и дека мислел дека ќе изгубат, има частовка од мене како и што му ветив, и сите да му се извинете што го вреѓавте и го правевте луд кога велеше дека нема шанси да тепате :)

Ајде, поарно е сега што дојде овој кикс отколку натаму... А и имаме бодовна предност пред Мадрид, така да не е страшно воопшто. Во среда ќе биде НАТПРЕВАР:vozbud:

Јас искрено мислам дека во среда најдобро на левата бековска страна да го видиме Адриано. Максвел е во никаква форма, а Адриано досега кога добива шанса одлично ја искористува.
Значи, овој состав сакам да го видам на Емирати:

Валдес

Алвес - Пике - Абидал - Адриано

Бускетс
Чави - Иниеста

Педро-Меси-Виља​

Не верувам дека Адриано ќе биде стартер.

иначе Пујол кога се враќа?

Ne e dozvolen uste nekoj kiks , mora povnimatelno da pristapuvame kon site dueli .Razlikata sega e 5 no toa ne me zagrizuva , znam deka titulata ke se resava na mecot vo Madrid.

Да биде поинтересно
Кладба на аватар 1 недела дека Арсенал тепа на Емирати :)

Не знам што очекувавте од Еспањол -.-

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom