Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
ke vidime toa samo da ne se liznite gadno aj lani espanol vi ja pustija oti nemaa sansa a ovaa godina se borat za izlez vo evropa zatoa ne letajte mnogu mnogu da ne se liznite:smir:

Абе пиши пропало за со Еспањол.
Тоа е факт, Реал ја почнува годината со 6 бода пред сите. Две утакмици со Еспањол тоа ти се две сигурни победи. Еспањол гз ќе даде за Барса шампион да не биде, па за мочани три бода ќе прави проблем.

Тоа е факт, Реал ја почнува годината со 6 бода пред сите. Две утакмици со Еспањол тоа ти се две сигурни победи. Еспањол гз ќе даде за Барса шампион да не биде, па за мочани три бода ќе прави проблем.

ne be ke vidite site znam deka taka pravi zatoa i najvise gi mrazam ama sea ke mu gi zamatat smetkite :)

Каква е ситуациата на Пујол за во среда? Видов некаде дека нема да може да играе... дали е точно тоа или се само некои шпекулации???

Official: The cup final between Barcelona and Real Madrid will be played on Wednesday 20 April at Valencia's Mestalla stadium.
Како и што се очекуваше, финалето во Копа дел Реј ќе се игра на Местаља.

И сите кои не знаат да читаат, напишав дека ЈАС МИСЛАМ дека ќе кикснеме со Хихон, а не му наредив на Гвардиола да кикснеме.
После натпревари на репрезентациите, кикснавме со Херкулес, како и многупати предтоа, рекордот на Реал е срушен(иако тоа значи, мотив плус да поставиме уште подобар рекорд), имаме предност од 7 бода пред Реал, во средата следува тешкото гостување кај Арсенал, а Хихон е тежок противник.
И, да. Нема да бидам вчудоневиден и доколку го победиме Хихон со 0-3 или 0-4 итн. ама кажав мое мислење дека ако кикснеме во наредниве 7-8 натпревари, овде е најголема веројатноста да се случи тоа. И пак ќе кажам за Акси Црвенковски и сличните како него, ова е мое мислење. Може да се оствари, а може и дијаметрално спротивното да се случи.

Зарем мислите дека Еспањол ќе го загрози Реал откато им пукнавме петарда нa Корнела Ел Прат :)

Зарем мислите дека Еспањол ќе го загрози Реал откато им пукнавме петарда нa Корнела Ел Прат :)
Овие не се научени со други тимови да играат толку јако како што играат со нас.

Каква е ситуациата на Пујол за во среда? Видов некаде дека нема да може да играе... дали е точно тоа или се само некои шпекулации???
nema da igrae
a spored nekoi prognozi ke odmara malku podolgo odkolku sho trebalo,ne se znae koga ke se vrate

Еспањол газот ке си го даде на реал не па трите бода во недела.

Грешка си Борче... Да дека имаат тие 6 бода од двата натпревари со Еспањол, но за таа сметка ние имаме 6 бода од 2те Ел Класика !!!!!!!

Грешка си Борче... Да дека имаат тие 6 бода од двата натпревари со Еспањол, но за таа сметка ние имаме 6 бода од 2те Ел Класика !!!!!!!

Too, that`s the spirit. Заеби ги градските предавници, годинава не можеа да ни писнат, за разлика од други години кога играле како со некој еликсир за екстра сила.

Еве ги повиканите за утре:
Валдес,Пинто,Алвеш,Милито,Пике,Абидал,Максвел,Адриано,Буски,Маскерано,Кеита,Чави,Иниеста,Меси,Педро,Бојан,Виља,Афелај,Тиаго..
Пујол и Џефрен недостасуваат во тимот...

Овој состав го очекувам утре, најсилниот во моментот...

Виќец
Дани Пиќе Абидал Максвел
Бускетс
Чави Иниеста
Педро Меси Виља

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom