Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро играат оваа сезона не да не,ама пак ќе го јадат.
Сега ми е јасно зошто Мурињо изјави,дека Реал може да биде прв за Божиќ...ваљда смета на Еспањол:tv:

Еспањол со другите екипи играат на најсиско можно ниво а кога ќе дојде ред да играт со нас незнам што им е.. играат ѕверски ! Најомразен тим ми е.

Братучед незнам која лига ја гледаш годинава, ама Еспањол играат како препородени. Еве ги и сега водат 0-1 со Атлетик Билбао.
Еспањол ќе ти дојде нешто како Тотенхем. Ќе кикснува неколку утакмици, ќе дојде против Челзи и ко пореметени играат:) Е такви беа и Еспањол до лани....годинава е друга приказната

Еспањол ти се едни анти-каталонски настроени ѓубриња кои ќе дадат се само Барса да не ја земе титулата. Ако треба и ќе отпаднат, ама ќе му ја поклонат на мадрид.
Сетете се, пред 3 сезони, во 2006-07, во последното коло изигравме нерешено со нив и реал станаа шампиони, со исто бодови колку нас. Да ги победевме ѓубрињата еспањол во последното коло, ќе бевме шампиони со 2 бода пред р. мадрид. :nesum:

--- надополнето ---

Минатото коло, Бетис-Барса Б., губеа нашите 2-0 и во крајот израмнија 2-2 со головите на Нолито и Ромеу. Сега губеа 2-0, и пак во крајот израмнија на 2-2 со головите на Нолито и Џонатан Соријано. Има уште 2-3 минути до крајот.

MUST WIN !!!

Уште Барса ја чекам за 10.000 :) Се надевам овие баскијците нема да прават проблеми, прогнозирам 4-0.:)

Еспањол ти се едни анти-каталонски настроени ѓубриња кои ќе дадат се само Барса да не ја земе титулата. Ако треба и ќе отпаднат, ама ќе му ја поклонат на мадрид.
Сетете се, пред 3 сезони, во 2006-07, во последното коло изигравме нерешено со нив и реал станаа шампиони, со исто бодови колку нас. Да ги победевме ѓубрињата еспањол во последното коло, ќе бевме шампиони со 2 бода пред р. мадрид. :nesum:

--- надополнето ---

Минатото коло, Бетис-Барса Б., губеа нашите 2-0 и во крајот израмнија 2-2 со головите на Нолито и Ромеу. Сега губеа 2-0, и пак во крајот израмнија на 2-2 со головите на Нолито и Џонатан Соријано. Има уште 2-3 минути до крајот.

Ах,таа утакмица...се ќе искршев дома од нервози...:ija:
Барса во последната минута прими гол:nesvest:...Раул Тамудо даде 2 гола,мечот заврши нерешено 2-2...:violent1::violent1:
Куриозитет беше,што речиси во истата секунда коа Еспањол израмни на 2-2, Реал израмни против Сарагоса...и изби на чело на табелата,.....

поГНАСЕН и поНЕЗГОДЕН тим од Еспањол за Барса не Постои...каков Реал,какви бакрачи..
Овие се најголемите душмани за Барса.......нека испаднат еднаш,нека се истребат во втора лига....:violent1:
Треба да се дотолчат,ми текнува дали беше пред 2 сезони...кога Барса убедливо беше прва.и веќе ја имаше во џепот титулата,се опуштија и Еспањол доби на Кампот.2-1 беше мислам...
Море ништи ја таа стока шпионска:bip:...требаше да ги столчат тогаш...ама ете се случва и лош ден...:kesa:
Треба едно толчење да им се направи следната недела///да им си каже кај им е местото,и кој е кој во Каталонија...:sekss::zlo:

Ќе биде 7+ денес? ја играв 7+ за 500ден.

ПРЕКУ КУР се алфа со рекламите, на 5 минути има по една на пола екран, а измеѓу две-три доле и тие секогаш ги пуштаат коа играта е доле па ко теле стануваш демек ќе видиш нешто!!! АааааааааааАААА

trebe se da e jasno na ovoj natprevar,ocekuvam uste eden do dva gola vo vtoro
se soglasuvam so ekimot,mi go otecija so toa reklamite :)

Претеруваат со тие реламите.. неможат да одделат 90 минути да гледаме фудбал без вакви срања.:)

се претерува, на све личи ама на пренос па ИЧ, се откажаа од Англиско па удри сеа на овие две првенства што се пренесуваат, коа ќе видам и Селма дека тупи со реклами ми иде да си пукам у нога, абе порано беше милина да глеаш Италијанско чат-пат ќе се убаци Honda, www.donevserver.com(запази го дизајнот!), и евентуално Новус, и тачка. Ама и пумпашите се расипаа..за жал..

go prasuva ucitelkata perica: -kako znaeme deka ide nova godina???-epaa pukaat PETARDI na Camp Nou :D:D

Ах,таа утакмица...се ќе искршев дома од нервози...:ija:
Барса во последната минута прими гол:nesvest:...Раул Тамудо даде 2 гола,мечот заврши нерешено 2-2...:violent1::violent1:
Куриозитет беше,што речиси во истата секунда коа Еспањол израмни на 2-2, Реал израмни против Сарагоса...и изби на чело на табелата,.....

поГНАСЕН и поНЕЗГОДЕН тим од Еспањол за Барса не Постои...каков Реал,какви бакрачи..
Овие се најголемите душмани за Барса.......нека испаднат еднаш,нека се истребат во втора лига....:violent1:
Треба да се дотолчат,ми текнува дали беше пред 2 сезони...кога Барса убедливо беше прва.и веќе ја имаше во џепот титулата,се опуштија и Еспањол доби на Кампот.2-1 беше мислам...
Море ништи ја таа стока шпионска:bip:...требаше да ги столчат тогаш...ама ете се случва и лош ден...:kesa:
Треба едно толчење да им се направи следната недела///да им си каже кај им е местото,и кој е кој во Каталонија...:sekss::zlo:

Епа, си доби тоа што требаше од фановите оваа вечер Тамудо. :)
Иначе и јас таа вечер ми доаѓаше да заплачам(може и плачев, не се сеќавам баш убаво) :):):)

Иначе, тешко нас ако ни дојдат инспекција на Камп Ноу. Секоја утакмица петарди се пукаат, а тоа е против законот. :):)
Честито победа, VISCA BARCA, прво да почекаме во петокот да ни се падне некој италијански клуб или пак Фабрегас, а потоа следува вистинското ДЕРБИ. Да покажеме што е вистинската страна на Каталонија. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom