Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Добро дојде титулава за уште повеќе мотивација пред почеток на сезонава.

Нека ни е честита првата титула, да ни се множат. Вчера Меси беше одличен, како и секогаш беше опасен, Педро исто така. Овие од Мундијалот се стандард. Имаме компактен тим кој е способен да се бори на сите фронтови. Плус имаме 2 играчи за тие критични позиции кои допрва треба да се докажат, играчи со огромен потенцијал, посебно зборувам за Тиаго, чие време допрва доаѓа. Со такви таленти, Барса немора да се грижи за иднината, треба да се грижи за тоа како Пеп да остане тренер.:smir:

Нека ни е честито титулава момци !! Утакмицата не бев во можност да ја гледам, нормално од оправдани причини , али кога го дознав резултатот....се радував како мало дете на цреша :). Моментално ја симињам од http://forum.rojadirecta.org, кај и да е ќе се симне, едвај чекам да ја изгледам...:vozbud:

Синоќа одличен натпревар,а Меси е:toe:

Mascherano se poblisku do Barca,pisuvaat Sport i EMD.Imeno celnicite na Barca i Liverpool veke pregovaraat za Masch koi bi mozel da ni se prikluci slednite casovi/denovi.

Pisuva deka mozno e i prodazba na Ibra za da se donese Cesc uste ovoj transfer period

Маскерано се Поблиску до Барселона.
Мн ке биде добро да се Освари Трансверов.

Во среда нашиов чичо Фестер во вашиот прецедник на преговори за Ибра,ке го пуштите ли?

Сериозно мислиш дека Галијани ќе го извади потребниот кеш за Ибра ? Ви мачка очи само...

Сериозно мислиш дека Галијани ќе го извади потребниот кеш за Ибра ? Ви мачка очи само...

Хах не се надевам јас многу,али може има некој ас у ракавот,останува само да ја чекаме средбата во среда и да видиме:)

За преговори нормално дека секој може да дојде.
Но Милан ке може да го има Ибра Ако дадат 40М, Не вервам дека за Мн ефтина Цена би го пуштиле.

Ќе понуди Галијани некоја безвезе трампа(Бoриело или Хунти) и преговорите експресно ќе завршат... :)

Ќе понуди Галијани некоја безвезе трампа(Бoриело или Хунти) и преговорите експресно ќе завршат... :)

Најверојатно така ке биде,али се зависи од плановите на Росел(така ми се чини ви се викаше новиот претседател),мада не се замарам многу,ако се деси добро ке има полно голови за Милан,ако не пак ке кинам жифци со статичниот Бориело.

Mascherano nema da nastapi vecerva protiv Man City
Da se potsetime deka ni na natprevarot Liverpool-Trabzonsport Masch ne nastapi,za da ne bide ist slucajot ko Chygi lani koi nastapi za Shakhtar vo ramkite na evropskite natprevaruvanja,a potoa kako sto e poznato ne mozese da igra za Barca vo uefa natprevaruvanjata.

izvor

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom