Зошто да не е потребен , немаме ниту една соодветна замена за Чави и Иниеста , а знаеме каква беше минатата сезона за Иниеста, цело време беше повреден....http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11066:2010-08-09-15-41-29&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43
kolku ima vistina vo ova ne znam
no svarno ne e potreben igrac vo barsa koja ja igra pozicijata na xavi keita i iniesta,a pozicijata na ture ke ostane samo buski da ja pokriva
Епа ако дојдеше Цеск ќе беше исто.http://sportdenes.com/index.php?option=com_content&view=article&id=11066:2010-08-09-15-41-29&catid=40:2010-01-01-16-36-35&Itemid=43
kolku ima vistina vo ova ne znam
no svarno ne e potreben igrac vo barsa koja ja igra pozicijata na xavi keita i iniesta,a pozicijata na ture ke ostane samo buski da ja pokriva
Calm Down!Ne mi se veruva kako mozevte da go upropastite vovedov na temava(((((((
Dodeka ne e docna da izbrisete ja temava i pocnete nova so voved na pocetokot ... ne zasluzuva fan klubov vakov nikakov pocetok ....
Трајче е незаменлив во првиот состав на СВЕТСКИОТ шампион, незаменлив во првиот тим на шпанскиот шампион, детето ќе биде легенда на клубов, мислев дека повеќето го сфатија ова. Татко му нема никаква врска со Дел Боске... А детево пак прв состав во репрезентација. Чудна работа.I jas se plasam od nekoi odluki na Pep,ocigledno saka da ostane samo so Trajce "NASH",nema plan da zeme nekoj na taa pozicija,a od mladive nema nitu eden na taa pozicija.so da prai tatko mu bese soigrac na Pep i segasen trener na golmani,pa mora da igra detevo!
Чекај сеа, викаш Ибра промашен трансфер, а после викаш дал многу важни гола и донел сам 23 бода ?! Реши се што е...Isto se slozuvam so eden kup promaseni transferi Cigrinski,Keirson,Henrike,Hleb,Kaseres,Ibrahimovic i brkanjeto na Dzovani dos Santos,koj spored mnogumina izigra podobra prva sezona od Bojan! Na kraj site zavrisija kako pozajmeni ili na klupa,za smetka na niv se forsira eden Bojan koj vo najmala raka e edna klasa poniska od Ibra- (vo prva sezona postigna resavacki golovi za pobeda ili remi-donese 23 boda vo prvenstvo,el clasico ,nereseno so Studgart i dva gola vo London so Arsenal) ama tate na Bojan e isto faca vo Barsa,so da praime!
Za mene Ibra e ne e promasen,ama stanuva promasen ako sedi na klupa,za smetka na Bojan vo prv sostav,kapiras?Трајче е незаменлив во првиот состав на СВЕТСКИОТ шампион, незаменлив во првиот тим на шпанскиот шампион, детето ќе биде легенда на клубов, мислев дека повеќето го сфатија ова. Татко му нема никаква врска со Дел Боске... А детево пак прв состав во репрезентација. Чудна работа.
Има и те како добар играч во Масиа на таа позиција, Ориол Ромеу... класичен ДМ... + Не знам дали си ги гледал пријателскиве во азија, Џонатан Дос Сантос ( 10 пати боље играч од брат му) играше токму на таа позиција, ДМ позади двајцата централни мидфилдери... очигледно не си запознаен со маливе. Глеј го суперкупот со Севиља за четири дена, ќе го видиш ЏДС или Кеита на таа позиција .
Чекај сеа, викаш Ибра промашен трансфер, а после викаш дал многу важни гола и донел сам 23 бода ?! Реши се што е...
Џовани е (под) просечен играч, дури и еден Џефрен е боље од него. Нема иднина за него во големите клубови. Одлична одлука беше неговото заминување. Бојан е централен напаѓач, сеуште не добил конкретна шанса во шпицот да се докаже а она време кое го доби лани (при крајот на сезоната) максимално го искористи.
Иначе тате на Бојан е скаут во Србија.
A za Trajce definitivno ne se slozuvam so tebe,spored mene lani nekolkute utakmici sto gi izgubivme ili bea nereseni bea samo poradi Trajce,a posebno porazot so Inter vo Milano,cela taktika na Murinjo se temelese na Trajce,koga bese topkata vo nego nikoj ne mu vrsese presing nekogas ja imase po 10 ili 15 sekundi,a toj kutriot ne znaese sto da pravi so nea,a za razlika od nego,toj sto go izbrkavme(Jaja) vo takvi momenti znaese sam da trgne da pomine 20 metri i da postigne gol,seti se na prviot vo finaleto so Atletik,ako ne ti teknuvabarcaa напиша:Za mene Ibra e ne e promasen,ama stanuva promasen ako sedi na klupa,za smetka na Bojan vo prv sostav,kapiras?
So Del Boske e druga prikazna,tamu igrase zad Alonso ili vo linija i bese klasicen destruktivec-cistac,a Alonso bese toj sto iznesuvase ili delese nekoja dolga topka,toa e toa sto mu nedostasuva na maliot. Vo Barsa igrame so eden DM -sega e samo Trajce koj ke sedi na 30 metri od gol i ne znae sto so topkata,mora da se vrati Xavi ili Iniesta,za da ja iznesat,a taka sme se podaleku od golot.....Трајче е незаменлив во првиот состав на СВЕТСКИОТ шампион, незаменлив во првиот тим на шпанскиот шампион, детето ќе биде легенда на клубов, мислев дека повеќето го сфатија ова. Татко му нема никаква врска со Дел Боске... А детево пак прв состав во репрезентација. Чудна работа.
Има и те како добар играч во Масиа на таа позиција, Ориол Ромеу... класичен ДМ... + Не знам дали си ги гледал пријателскиве во азија, Џонатан Дос Сантос ( 10 пати боље играч од брат му) играше токму на таа позиција, ДМ позади двајцата централни мидфилдери... очигледно не си запознаен со маливе. Глеј го суперкупот со Севиља за четири дена, ќе го видиш ЏДС или Кеита на таа позиција .
Чекај сеа, викаш Ибра промашен трансфер, а после викаш дал многу важни гола и донел сам 23 бода ?! Реши се што е...
Џовани е (под) просечен играч, дури и еден Џефрен е боље од него. Нема иднина за него во големите клубови. Одлична одлука беше неговото заминување. Бојан е централен напаѓач, сеуште не добил конкретна шанса во шпицот да се докаже а она време кое го доби лани (при крајот на сезоната) максимално го искористи.
Иначе тате на Бојан е скаут во Србија.