NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
После забивањето на деценијата и на планетава,добро е што жив остана " REGGIE MILLER " ќе имаме коментатор за на " TNT " :),што ли уште
следува за гледање,ма воа е лудо, а и не е човечки," SORRY WADE ",ма и после тоа за мене останува цар и уживање за гледање.
Пред утакмицата од 2:30," DRAFT LOTTERY " нај големи шанси има " MINNESOTA " па да видиме,воа е редоследот на 12 тимови,за бирање кој
ќе бира на 23 Јуни,па потоа не чека " WESTERN FINALS ".

tumblr_lgcyvxhRNU1qzan69o1_500.gif

Ќе ја има утакмицава на ТВ ??

Вечерва швабите даваат league pass, ваљда за Новицки :D

Кој сака да гледа, странава
https://ilp.nba.com/nbalp/secure/re...=livepage&utm_content=page&utm_campaign=NBADE

нека ја отвори преку германско прокси, пример proxy-service.de или german-proxy.del, откако ке почне натпреварот.

--- надополнето ---

Еве некои ме прашаа што точно треба да направат за да ја гледаат утакмицата.

Значи најдобро да го отворите овој линк
http://www.nba.de/playoffs2011/live_games.html
откако ке почне утакмицата. Можеби ке го активираат и 2-3 минути пред тоа.

Финтата е што фри пас имаат само германците, и морате линкот да го отворите преку германско прокси. Добри кандидати се
proxy-service.de
german-proxy.de

Отворате една од овие 2 страни, и линкот до нба утакмицата го пишувате во полето доле. Тешко е од прва да го приметите.

proxy.png

Кликате Go и ако ве праша дали сакате преку SSL да ја отворите страната, бирате дека сакате. Тоа е тоа. Јас ке бидам онлине околу 3 па ако не е јасно нешто ке се дообјасниме.

Ај најдите стрим за драфт лотери плиз !!!

--- надополнето ---

Првиот пик за Кливленд, потоа следуваат Минесота па Јута (преку Њу Џерси)

More to follow .....

Klivlend ke imaat prv i 4-ti pik,mozat ubavo da se ofajdat,da si go zemat Jan Vesely :)

--- надополнето ---

Koe siluvanje im go dade Nowitcki sekoja cest,momentalno 44 poena,gi ubi bukvalno !!!!

Хух, 48 поени за Дирк, нема да можат да го сопрат и Оклахома. 40 за Дурант, но тоа е тоа. 24/24 од слободните фрлања мислам дека сруши уште еден рекорд и 4 блокади. Респект!

Еххх Клиперси си го дадоја пико за Мо факин Вилиамс, а сега ке си го имаја Ирвинг

ГАЗЕЊЕЕЕЕЕЕЕЕ ДИРК 48 !!!!!!

Ауу 24/24 . :drk::drk: 1-0 за Мавс, интересно ќе е. Штета што не ја гледав.

Оу,оу,оу браво Дирк. 48p, 6s, 4a, 24/24.. Ме бендиса и Џеј Џеј Бареа како изигра.. Интересна ќе биде серијава, се држеа вчера Оклахома.
:smir:

Резултатите помеѓу Булс и Хит сезонава:

Чикаго - Мајами 99:96
Чикаго - Мајами 93:89
Мајами - Чикаго 86:87
Чикаго - Мајами 103:82

Чикаго се слаби, а Мајами секогаш против нив имаат "лоша" вечер :icon_lol:

абе и Бостон ги напраија пепел Мајами во регуларниот дел (3-1), па Мајами ги елиминира Бостон во плејоф

Со само 15 шута,48 поена или 24 од 24 за слободни или " NBA REKORD " да да NBA не само PLAYOFFS " DIRK е едноставно Германска машина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom