NBA Сезона 2010/2011

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
единствен во шо?[/QUOTE]

Преочигледно е дека погоре ти поставив фигуративно прашање односно се знае што ми е поентата кога ти го поставив прашањето..јас едноставно не познавам некој друг што прати НБА а да има размислување како твоето дека Роуз не ја заслужил наградата МВП...во Америка најголемите кошаркари на сите времиња и најголемите стручњаци потврдуваа дека Роуз за ова година е неприкосновен МВП и ти тука најде да објаснуваш и да кажуваш како не ја заслужил наградата а фактите кажуваат на сосем спротивното...не ззнам од каде ти иди тоа твое размилување во врска со Роуз но секогаш кога ќе негираш за неговиот квалитет дури за моменти помислувам дека не си сериозен и дека се зафркаваш....како и да е

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.285
Поени од реакции
8.462

Еве го интервјуто на зенот... Не заслужи ваков крај на кариерата... али респект!

Nonteizam

Полихистор
Член од
13 декември 2008
Мислења
1.130
Поени од реакции
795
Да не знае некој случајно што ќе се дава следно на ТВ??? Еден другар ми рече дека коментаторот на спортклуб рекол дека вечерва ќе га даваат Бостон-Мајами ама нема ништо на веб-сајтот.
А пошто знам дека ист пакет имаат МТВ и Спортклуб ако даваат едните ќе даваат и другите... па дали некој знае сигурно?

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.116
Да не знае некој случајно што ќе се дава следно на ТВ??? Еден другар ми рече дека коментаторот на спортклуб рекол дека вечерва ќе га даваат Бостон-Мајами ама нема ништо на веб-сајтот.
А пошто знам дека ист пакет имаат МТВ и Спортклуб ако даваат едните ќе даваат и другите... па дали некој знае сигурно?
не сум сигурен али мислам дека од спортклуб рекоја за среда дека ќе пренесуваат бостон мајами.

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Овие две имаа ист пакет за време на регуларната сезона, сега незнам како стојат работите. Ама би требало еднаш и нив да ги пуштат.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Мислам дека ништо нема да има на спорт клуб од кошарка вечерва, но ајде останува да видиме.

Инаку еве на официјалната што има програма за вечер....

01:15 Coppa Italia 1/2; Finale: Palermo – Milan
03:00 Full Tilt Poker
03:45 Real NBA
04:15 Premier League - News
04:30 NBA Live
06:30 NBA play off Game 4: Dallas – LA Lakers

Член од
14 март 2010
Мислења
16.977
Поени од реакции
16.363
Коментаторот на мтв, синоќа кажа дека до финалето имале да пренесуваат само 12 утакмици, па ги одбирале најдобрите..(демек најдобрите) ..така да ретко ќе се гледа..
Финалето комплет ќе се пренесува.

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.930
:pos:

Ајде нека го казнат сега

Член од
1 март 2009
Мислења
8.633
Поени од реакции
10.353
единствен во шо?
Преочигледно е дека погоре ти поставив фигуративно прашање односно се знае што ми е поентата кога ти го поставив прашањето..јас едноставно не познавам некој друг што прати НБА а да има размислување како твоето дека Роуз не ја заслужил наградата МВП...во Америка најголемите кошаркари на сите времиња и најголемите стручњаци потврдуваа дека Роуз за ова година е неприкосновен МВП и ти тука најде да објаснуваш и да кажуваш како не ја заслужил наградата а фактите кажуваат на сосем спротивното...не ззнам од каде ти иди тоа твое размилување во врска со Роуз но секогаш кога ќе негираш за неговиот квалитет дури за моменти помислувам дека не си сериозен и дека се зафркаваш....како и да е
лесно е да се види од овај пост дека си навивач на чикаго или поточно на роуз
и шо и да ти кажам за џабе ке биди...
ела дојди на кој сакаш од попопуларните нба форуми на нет, ке видиш дека барем 35% мислат дека Хауард требаше да биди мвп.
то шо го прај Роуз добар е што игра во голем маркет како Чикаго, и како што викат американците 'its all about hype'

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Мислам дека ништо нема да има на спорт клуб од кошарка вечерва, но ајде останува да видиме.
Коментаторот синоќа кажа дека најверојатно ќе го пренесуваат 5иот меч од Мајами-Бостон, во среда ..

Falcao

rossonero per sempre
Член од
28 мај 2008
Мислења
1.986
Поени од реакции
561
во колку саат се Бостон - Мајами ?

Kajgana Shop

На врв Bottom