на тв изгледа не, утре ќе ја дават индијана - чикаго 4тата утакмица на спорт клуб најверојатно и на мтв е истоВечер ќе има пренос ??
Се извлече Портланд,ке бидат интересни следните дуели се надевам Портланд ке изедначи.
bosanec si be more?
da se nadevame portland nema da ja zaebat na krajo nema da bidi interesno site po 3-0
Намерно го изостави Дирк ?Како прво, во серијата Далас - Портланд, Далас е тој што се има извлекувано, посебно во првата со судиите што им даваа слободни за секој контакт, нормално и заради одличниот Кид, инаку и во првите два меча, Портланд водеше и на крај Далас правеше пресврти.
А за Рој, во првите два меча, стварно не му одеше, сега во третиот беше одличен. Откога ги оперираше двете колена така игра Рој, променливо, и плус има ограничување од докторите за 20 до 25 минути, и стварно е жално, од играч што три пати по ред оди на олстар, сега да има ограничени минути од клупата. И да, поголем мерак е да се гледа играч на кој првото оружје му е скок шутот, отколку оние набилдани крила што прават влезови на сила. Единствена позитивна работа е што после операцијата на Рој, дојде нов, тешко запирлив, Ламаркус Олдриџ, можеби најдобриот шутер од крилните центри, заедно со Гарнет.
Да бе, Дирк, го заборавив, најмекиот шут, неодбранлив фејдавеј, ама многу ме нервира што, посебно во серијава, судииве го чуваат како бела мечкаНамерно го изостави Дирк ?
Добри се Портланд, ќе се игра до 7 ми се чини. Чендлер ја изгледа цела утакмица заради лични грешки што беше голем плус за Портланд. И мило ми е за Рој, еден од омилените играчи, да го видам како игра добра кошарка.
Се извлече Портланд,ке бидат интересни следните дуели се надевам Портланд ке изедначи.
П.С.
i jas imam bosanski koreni od majkami amaДа, да! Зш?![]()
Ццц глупости .. 100 пати подобро ќе беше вечер да даваа пренос од ЊЈ-Бостон или Атланта-Орландо.на тв изгледа не, утре ќе ја дават индијана - чикаго 4тата утакмица на спорт клуб најверојатно и на мтв е исто
Не се тие криви, таков пакет одбрале, колку пари толку музика.Кои дебили се бе,кого го интересира утре 4-та утакмица Индијана-Чикаго ,освен тие што навиваат за тие тимови.
Дај нешто што е неизвесно,ноќеска баш такви се утакмиците и Атланта-Орландо и Њу Орлеанс-Лејкерс се 1-1,јаки утакмици ќе бидат они утре Индијана,ццц.