NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
хахахах пипен си отиде 3 минути порано :)

Победа на Лејкерс ама Бајнам со повреда на коленото повторно. Денес би требало да го снима па да видиме колку ќе пропушти. Џексон рекол дека е можно да пропушти неколку утакмици.

Ех овој Бајнам живци ми искина. Знае кога да се повреди.

Аман бе Бајнам, аман веќе од тебе:nesvest:

1. Bulls - 8. Pacers - 4-1
2. Heat - 7. Sixers - 4-0
3. Celtics - 6. Knicks - 4-3
4. Magic - 5. Hawks - 4-2

Како игра Бостон може да изненади Њу Јорк. За Булс и Меџик се слагам. За Мајами никако затоа што Фили има да земе барем една на домашен

Како игра Бостон може да изненади Њу Јорк. За Булс и Меџик се слагам. За Мајами никако затоа што Фили има да земе барем една на домашен

Шо викаш, како игра Њујорк, страв ме фаќа :ija:.

Шо викаш, како игра Њујорк, страв ме фаќа :ija:.
Брат незгодно ми е ако те фака страв. Очигледно не знаеш дека врзаа неколку победи последниве утакмици заразлика од Бостон кој има и проблеми со повреди... Сепак битно да се врати нешто

Налет то, Бајнам нема прележано ни сипаници :)

Steve Blake has chicken pox, a common but contagious illness typically reserved for children. The Lakers hope he’s the only one who gets it.
Andrew Bynum, Kobe Bryant, and Ron Artest have never had the contagious illness. It takes about two weeks for signs to show.

To ball like Wall
Boy you gotta do the dance

Everybody do the John Wall, John Wall,

:icon_lol:

Победа на Лејкерс ама Бајнам со повреда на коленото повторно. Денес би требало да го снима па да видиме колку ќе пропушти. Џексон рекол дека е можно да пропушти неколку утакмици.
Би боло штета Бајнам да го пропушти плејофот. Без него лејкерс ке бидат хендикепирани под обрачите и секако голем дел во скок играта.

--- надополнето ---

1. Bulls - 8. Pacers - 4-1
2. Heat - 7. Sixers - 4-0
3. Celtics - 6. Knicks - 4-3
4. Magic - 5. Hawks - 4-2

Имаме слични предвивувања. Како и да е фаворитите на истокот ке бидат во голема предност.

Кој ден почнува плејофот ?

Сабота во 19:00 Чикаго - Индијана
Сабота 21:30 Мајами - Филаделфија
Сабота/Недела 01:00 Орландо - Атланта
Недела/Понеделник 01:00 Бостон - Њујорк

Ова се првите натпревари од истокот, за западот ќе се знае распоредот утре, кој ќе чека до сабота...

Вечер да се опростиме од регуларната сезона како што е редот :) И за следна сезона зиам ЛП па мајка јана нека е.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom