G
grande-juve
Гостин
Ќе биде тесно Портланд - Мајами, на полувреме Портланд има 6 позитива
Добро им оди, се крепат на -6 на полувреме.Ајде да видиме вечер Мајами што ќе направи.
Туку кај да е, Мајами со Лејкерс играат..ту, нема да можам да се заебавам. Нека им се дупне топката на сред утакмица.
А сеа малку сериозно, како заврши минатиот дуел меѓу нив?
Уште ли си со знакот прашалник за постот што ми го цитираше пред некој ден ?Зашто е Сполестра крив?
Изгубија дома ЕлЕј.Мислам дека на домашен терен Лејкерси изгубија али не сум сигурен баш
Уште ли си со знакот прашалник за постот што ми го цитираше пред некој ден ?
spoilestra, убаво реков, по мечот со Чикаго со цел памет излага и кажува дека дел од играчите плачеле во соблекувална, фантастичен обид да му долови на остатокот од светот дека овие играчи сакаат да победуваат. Почнаа и муабетите за несогласувањата на релација Вејд - Леброн, премногу проблеми а многу мал период за стабилизација на тимот до плеј оф, како и да е, во случај да го заменат филипинецот со соодветен човек, со квалитетот кој на хартија го поседуваат не се за отпишување, иако во моментов ги исполнуваат сите услови за тоа, класичен пример за моменталнава нивна хаотична слика беше дуелот со 1 од конкурентите за титулата сезонава, Сан Антонио.
Глеај бе Филаделфија таму.Си се наместив Оклахома- Филаделфија да глеам. Ќе биде јака.
--- надополнето ---
ДеАндре Џордан ги доминира Бостон
Почнав ама ми текна од 1:30 да си сменам на Бостон-Клиперс. И не жалам хахаха го јадат Бостон како мали децаГлеај бе Филаделфија таму.