Н
'Никола'
Гостин
Кажете бе некоја песна со Сан Антонио, нешо као Њу Јорк од Алиша Киис.![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Стадемаер отсекогаш бил и ќе биде доктор за Бош. Не знам како уопште си го помислил тоа. Еве го и сега 41 кош, иако загубиле од КливлендБош? Незнам.ВО дресот на Торонто го имав гледано на десетина натпревари и беше многу подобар од ова.Мислев дека е подобар од Стадемаер а он очигледно е послаб и од Бузер ама ајде белки ќе се стегне до крајот...
Кажете бе некоја песна со Сан Антонио, нешо као Њу Јорк од Алиша Киис.![]()
Не знам шо толку ќе платат скапо, не гледам некоја разлика меѓу Мајами, Чикаго и Орландо, така да исто им е на Њујорк. А и Мајами и Чикаго имаат идентични скорови па...кој е според тебе полесен противник?Втор пораз на Њу Јорк во последниве 2 дуели со Кливленд. Имбецили може скапо да го платат тоа во плеј-оф. Место да имаат полесен противник они ќе го пушат. Чикако секоја чест, само напред...
MVP сезонава.Озибилно и тука мислите бе дека Роуз е најдобар плејмејкер во нба ?
Ако почнува утре плеј оф ти не гледаш разлика меѓу Орландо и Мајами? Имаат 3-0 со Кливленд скор оваа сезона. Тие 3 победи многу ќе ги доближеа до Атланта, која е на 5тото место. Што значи најверојатно дуел со Орландо. Чикаго се многу опасни сега кога се Ноа, Бузер и Роуз заедно здрави. Мајами мислам дека игра за публика овој дел од сезоната и не му се многу важни резултатите. Иако разочарувачки игра против појаките екипи, кога ќе дојде плеј-оф сигурен сум дека ќе се стегнат и нема да им прават пресврти како тој на Орландо. Орландо убедливо најлесен противник. Единствен проблем е ако им тргнат 3ките. Ама со Туркоглу во таква форма како што е сега, и ако барем малце не се поправи Нелсон, тешко дека ќе стигнат до негде.Не знам шо толку ќе платат скапо, не гледам некоја разлика меѓу Мајами, Чикаго и Орландо, така да исто им е на Њујорк. А и Мајами и Чикаго имаат идентични скорови па...кој е според тебе полесен противник?
Неможам да разберам ,се виде на СП колку е добар кога има конкуренција во екипа!Озибилно и тука мислите бе дека Роуз е најдобар плејмејкер во нба ?