Прво одговори ми за потегот на катранот Пјетрус, после коментирај за Гарнет. Ама јасно ми е мене, сите овие се губитници, колку шалтаци јадеа кога беа во Орландо од Бостон, сето тоа е знак на немоќ.Да да, Гарнет е Мајка Тереза. А јас сум Аполон.
Гарнет ако е Мајка Тереза, Брајант е св. БогородицаДа да, Гарнет е Мајка Тереза. А јас сум Аполон.
Ништо ново.Цела сезона прават така.На вториот канал на албански оде директниот пренос.На првиот оде Иселенички џубокс демек Недела па тој е насоодветен термин за иселениците.И не е тоа најголемиот проблем.Нека ја најавуват утакмицата во 21 30 па макар како снимка.Се случувало да ја чекам утакмицата и да си дојдам точно во 21 30 и да е веќе завршена или последна четвртина.Си прават како им одговата.Ја пишат првен 21 30 па ќе им текне во 20 30 директно ќе се вклучат во второто полувреме.Тоа мора да се средеЛеле овие МТВ не се арни,прееска видов дека пишува Оклахома-Мајами ама од 21:30,утакмицата се игра од 19:00,ако направат така сварно срамота !
Па ако е нормално шо не ти е јасно тогаш? Кажи ми ти со кој играч од Ол-стар тимот не може да се погледне во очи? Кој е тој играч? Гарнет е професионалец и е еден од најценетите НБА играчи. Гледаш стално му пуштаат ништожници, јас од кога знам за него се нема степано со никој, а ако ти е муабетот за закачка ќе ти најдам уште милион такви кошаркари, ги има колку сакаш, и тоа е дел од НБА на некој начин. Долго време беше најплатен кошаркар во НБА, и на 35 години има милион и 400 000 гласови за Ол-стар ако не си видел, што од пола од овие шо се прв тим е повеќе, а се 10 години помлади од него, т.е моменталните звезди. Затоа фати се за некој друг играч, пошто дефинитивно не ти се познати некои работи.Многу е нормално на било кој да му пукне филмот независно дали е слаб или јак играч.Гарнет со сите играчи во Олл Стар тимот неможе во очи да се погледне поради ајде да речеме неговото пукање на филмот.Напиши на јутуб Кевин Карнет и првата понудена опција ти е закачка со некој.И други се закачувале ама и тогаш оставале некој впечаток дека се кошаркари кои зимаат по 20 милиони а не луѓе кои играат баскет на некое училиште