NBA Сезона 2010/2011

Perfecto

Rugged'n'Raw
Член од
15 февруари 2007
Мислења
1.408
Поени од реакции
152
Да да, Гарнет е Мајка Тереза. А јас сум Аполон.

Н

'Никола'

Гостин
^ Абе никој не рече дека е Мајка Тереза, ама секогаш е провоциран, и нормално дека некогаш ќе изгуби трпение. Кој не би.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Не тресете глупости Кевин не беше крив ни во двете ситуации !!

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Прво одговори ми за потегот на катранот Пјетрус, после коментирај за Гарнет. Ама јасно ми е мене, сите овие се губитници, колку шалтаци јадеа кога беа во Орландо од Бостон, сето тоа е знак на немоќ.

Член од
3 декември 2007
Мислења
466
Поени од реакции
30
За нај големите NBA,фанови ни престои уште еден маратон почнувајќи од 19 часот,па се до 7 наутро,ја очекувам прекрасен NBA маратон па
за тоа уживајте во NBA циркусот и драмата,се надевам ќе ја има на сите утакмици,од почеток до крај.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
Гарнет не беше уопште крив добро го испровоцираа и му пукна филмо на човекот

Гарнет ако е Мајка Тереза, Брајант е св. Богородица

vac 13

партизановец
Член од
21 мај 2008
Мислења
5.426
Поени од реакции
530
Леле овие МТВ не се арни,прееска видов дека пишува Оклахома-Мајами ама од 21:30,утакмицата се игра од 19:00,ако направат така сварно срамота !

Член од
2 март 2008
Мислења
3.803
Поени од реакции
66
Многу е нормално на било кој да му пукне филмот независно дали е слаб или јак играч.Гарнет со сите играчи во Олл Стар тимот неможе во очи да се погледне поради ајде да речеме неговото пукање на филмот.Напиши на јутуб Кевин Карнет и првата понудена опција ти е закачка со некој.И други се закачувале ама и тогаш оставале некој впечаток дека се кошаркари кои зимаат по 20 милиони а не луѓе кои играат баскет на некое училиште

--- надополнето ---

Леле овие МТВ не се арни,прееска видов дека пишува Оклахома-Мајами ама од 21:30,утакмицата се игра од 19:00,ако направат така сварно срамота !
Ништо ново.Цела сезона прават така.На вториот канал на албански оде директниот пренос.На првиот оде Иселенички џубокс демек Недела па тој е насоодветен термин за иселениците.И не е тоа најголемиот проблем.Нека ја најавуват утакмицата во 21 30 па макар како снимка.Се случувало да ја чекам утакмицата и да си дојдам точно во 21 30 и да е веќе завршена или последна четвртина.Си прават како им одговата.Ја пишат првен 21 30 па ќе им текне во 20 30 директно ќе се вклучат во второто полувреме.Тоа мора да се среде
На странски телевизии две недели однапред се знае што и кога ќе се дава а ние сме осудени да чекаме до последен момент

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Ај нека си ебат матер, озбилно веќе ( се извинувам за речникот, но ... :mad::mad::mad: ). Како може бе Лејкерс - Бостон да не се пренесува, во 21.30, како може? Ц.цц.ц.

Член од
2 октомври 2008
Мислења
1.016
Поени од реакции
50
На спорт клуб да не даваат Лејкерс - Бостон ?

--- надополнето ---

Видов сеа, нема ни таму да ги има.

Член од
8 февруари 2009
Мислења
3.833
Поени од реакции
1.325
Сега кој е крив бе а, кога му расцапија главата, треба сега да ги зграби и да ги истреби тиа ништожници бе !

Член од
16 август 2009
Мислења
2.214
Поени од реакции
1.714
Многу е нормално на било кој да му пукне филмот независно дали е слаб или јак играч.Гарнет со сите играчи во Олл Стар тимот неможе во очи да се погледне поради ајде да речеме неговото пукање на филмот.Напиши на јутуб Кевин Карнет и првата понудена опција ти е закачка со некој.И други се закачувале ама и тогаш оставале некој впечаток дека се кошаркари кои зимаат по 20 милиони а не луѓе кои играат баскет на некое училиште
Па ако е нормално шо не ти е јасно тогаш? Кажи ми ти со кој играч од Ол-стар тимот не може да се погледне во очи? Кој е тој играч? Гарнет е професионалец и е еден од најценетите НБА играчи. Гледаш стално му пуштаат ништожници, јас од кога знам за него се нема степано со никој, а ако ти е муабетот за закачка ќе ти најдам уште милион такви кошаркари, ги има колку сакаш, и тоа е дел од НБА на некој начин. Долго време беше најплатен кошаркар во НБА, и на 35 години има милион и 400 000 гласови за Ол-стар ако не си видел, што од пола од овие шо се прв тим е повеќе, а се 10 години помлади од него, т.е моменталните звезди. Затоа фати се за некој друг играч, пошто дефинитивно не ти се познати некои работи.

П.С. Еве и сега шо треба да се направи? Нека го скршат ако не а???

Kajgana Shop

На врв Bottom