NBA Сезона 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата D-Wade
  • Време на започнување Време на започнување
Амаре имаше цела утакмица проблеми со личните. Иначе ја пратев утакмицава водеа многу ЊЈ и се откажав сеа глеам каков пресврт браво. Он и Бизли може да ги однесат Минесота у плејоф.
Мали се шансите, зашто Минесота е моментално најслабиот тим во целата лига :)

Не бе , нема шанси Минесота да влези плеј-оф покрај ваква огромна конкуренција на западот.
Инаку, јес да Њу Јорк немат некој скокачи, Амаре е така солиден, Туриаф и тој така-така , Мозгов дефинитивно не го бива ... ама во секој случај, 31 скок ... не знам шо му стана на детето :)

Дека се слаби не викам не ама играат борбено. Ништо не се знае никој не очекуваше Мајами вака да почне ама ете тоа е НБА. Иначе и Туриаф бил повреден за утакмицата така да ептен си разиграл дечкото. 15 скока во 3та четвртина мислам дека е нов рекорд.

http://www.youtube.com/watch?v=z_zIAgFKdtg

--- надополнето ---

Dobar e Mozgov samo shto ne mu se dava dovolno sansa igra samo po 10-15 minuti

Ништо вечер. Во недела нешто ќе се дава.

Конечно му текна на Споелстра да интервенира во почетниот состав, Илгаускас пред Ентони. И не им оди со тројкиве, само Џонс е шутерски расположен. До сега Вејд 18 поени, 4 скока и 2 асистенции од кои едната беше прекрасно упатена кон Џејмс. Џејмс 16 поени, 1 скок и 5 асистенции.

Немогуче..продолжебија на Мемфис-Бостон.:nesvest: А очи ми капат за спијање.

Ииии , 4 on the road победа на Utah, 5 по ред come-back каде шо губеле со двоцифрен број на поени. Нека си продолжат само. Ме радва шо на гости вакви победи имат, никогаш на Јута не му биле јака страна гостувањата. А ете сеа, 4 победи против 4 лански плеј-оф екипи од истокот, меѓу кои Орланди о Мајами кандидати за НБА титула. Значи, стојме рамо до рамо со кандидатите ... па ќе видиме како ќе се одвива сезоната :)

Who's tha beast ? :)

Мала потврда и ова година за Западната доминација...

1. New Orleans 8-0
2. LA Lakers 8-1
3. San Antonio 7-1
4. Boston 8-2
5. Dallas 6-2
6. Utah 7-3

P.S Вечер на МРТВ и СпотКлуб во 1:00 часот San Antonio Spurs - Oklahoma City Thunder.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom