Кои се најбогатите луѓе во македонија?

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Бранко Црвенковски.За 5 години друштво ќе му прави моменталниот премиер.
Цела приватизација под негова диригентска палка беше, би било смешно да не е најбогат. А за сегашниот премиер, хмм...има потенцијал времето ќе покаже.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Цела приватизација под негова диригентска палка беше, би било смешно да не е најбогат. А за сегашниот премиер, хмм...има потенцијал времето ќе покаже.
Навистина би било жално.Според податоците кој ги достави дотичниов,жал треба да не фати колку е сиромашен.Има само еден стан од 60 квадрати и 10 000 евра на сметка.Сите по десет денари да собереме и да му купиме поголем стан,да не се гужва.
А вториот дотичен исто така е за греови.Има само еден стан и ни 10 000 евра на сметка :(

anaxilea

MUFF CABBAGE
Член од
12 јануари 2009
Мислења
93
Поени од реакции
61
сопствениците на fashion group (mango, bitsiani, okaidi, miss sixty, energy itn itn)

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Навистина би било жално.Според податоците кој ги достави дотичниов,жал треба да не фати колку е сиромашен.Има само еден стан од 60 квадрати и 10 000 евра на сметка.Сите по десет денари да собереме и да му купиме поголем стан,да не се гужва.
А вториот дотичен исто така е за греови.Има само еден стан и ни 10 000 евра на сметка :(
Кога прикажуваат имот и пари нашиве...ни к-15 неможат толку да ме насмеат. Памтам уше ко помал дедоми (тежок социјалист по убедување) ми збореше...внучко греота бе бранко, живи у едно станче мизрно у порта влае сирот со такси оди на работа нема пари ни за кола. Лоботомија бре...

сопствениците на fashion group (mango, bitsiani, okaidi, miss sixty, energy itn itn)
Мислам дека тие и надвор од Македонија функционираат, не сум сигурен....

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
ne e ni vo kumanovo najbogat
pobogat e eks carinikot od nego sto e sega vo belgrad ne mi teknuva kako se vikase
moze mislenje ljupco gorgievski cel plostad go ima vo sofija i koj znae kolku pari mlate ama ne se pokazuva
so mislete vie vo svetot najbogati se bil gets,roman abramovic NEEEEE
nikoj ne znae kolku miliardi imaat seicite vo saudiska arabija i vo dubai
dali znaete deka najmokna finafskiski zemja e kuvjat 90 % na forumt ne ja znaat a 30 % prvpat slusaat deka ima takva zemja.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
ne e ni vo kumanovo najbogat
pobogat e eks carinikot od nego sto e sega vo belgrad ne mi teknuva kako se vikase
moze mislenje ljupco gorgievski cel plostad go ima vo sofija i koj znae kolku pari mlate ama ne se pokazuva
so mislete vie vo svetot najbogati se bil gets,roman abramovic NEEEEE
nikoj ne znae kolku miliardi imaat seicite vo saudiska arabija i vo dubai
dali znaete deka najmokna finafskiski zemja e kuvjat 90 % na forumt ne ja znaat a 30 % prvpat slusaat deka ima takva zemja.
Друга тема е тоа, и ве молам не се палете на такви работи. Тоа е ко онаа глупост , е америка се деца, русија со едно копче може да ги уништи...аман веќе.

anaxilea

MUFF CABBAGE
Член од
12 јануари 2009
Мислења
93
Поени од реакции
61
Мислам дека тие и надвор од Македонија функционираат, не сум сигурен....[/QUOTE]

На целиот балкан.

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.007
Поени од реакции
5.654
Кога станува збор за најбогат Македонец во светот, веројатно тоа е Џон Битов, член на одборот на директори на Македонија 2025. За Македонија, некаде читав дека Минчо Јорданов е десетици пати побогат од она што е прикажано да речеме во списанието Глобус.

Член од
4 август 2010
Мислења
51
Поени од реакции
9
Благоја Самакоски, сигурен сум дека е во листата на најбогати..

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
Најбогатиот македонец нема никогаш да знаете кој е..:wink:Остајте овие извиканиве имиња по медиуми,доволно паметни се луѓето да останат анонимни.

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Има многу богати македонци само успеваат да се скријат позади други имиња. Треба темелно да се "копа" за да се добие соодветен одговор на ова прашање. Имам слушнато дека 2-3 македонци имаат влезено во листата на милјардери, колку е точно незнам.

М

Мартин`

Гостин
Има многу богати македонци само успеваат да се скријат позади други имиња. Треба темелно да се "копа" за да се добие соодветен одговор на ова прашање. Имам слушнато дека 2-3 македонци имаат влезено во листата на милјардери, колку е точно незнам.
Бранко, Рада и Бучко :pos2:

concrete

alte Esel
Член од
22 март 2005
Мислења
12.248
Поени од реакции
1.703
he,he.......:)

Kajgana Shop

На врв Bottom