Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Колку лесно само потпаѓате на провокации. Реал изгуби дома, тоа не е ништо ептен ново, ама Мурињо изгуби дома во првенство, е тоа е богами нешто поново. Не сакам да се изразувам навредливо, ама Мурињо изгледа дури сега сфаќа дека Раел се лузерски(морам така да се изразам) тим. Откако изгубија 5-0 од директниот конкурент, ништо не беше загубено. Кикснуваа таму каде што Барса даваше по 3-4 гола како на шала. Оправдание беше што Реал на гости игра малку послабо, ама дома никој и ништо неможе да ги победи.
Не Мурињо, ни Чак Норис да дојде, неможе да го оправи моменталниот Реал, барем не за 3-4 години.

Солдадо ѕвер,4 голови за победа на Валенсија.

п.с. Спортинг :pehar:

Колку лесно само потпаѓате на провокации. Реал изгуби дома, тоа не е ништо ептен ново, ама Мурињо изгуби дома во првенство, е тоа е богами нешто поново. Не сакам да се изразувам навредливо, ама Мурињо изгледа дури сега сфаќа дека Раел се лузерски(морам така да се изразам) тим. Откако изгубија 5-0 од директниот конкурент, ништо не беше загубено. Кикснуваа таму каде што Барса даваше по 3-4 гола како на шала. Оправдание беше што Реал на гости игра малку послабо, ама дома никој и ништо неможе да ги победи.
Не Мурињо, ни Чак Норис да дојде, неможе да го оправи моменталниот Реал, барем не за 3-4 години.

Од кај па ти се најде компетентен да кажуваш дали Реал може да се оправи, и дали е лузерски тим или не? Глејте си ги вие таму прскалките, и бркајте работа.

Од кај па ти се најде компетентен да кажуваш дали Реал може да се оправи, и дали е лузерски тим или не? Глејте си ги вие таму прскалките, и бркајте работа.

Руни стварно ѕвер бил. Кога највеќе му требаше на тимот, 3 гола даде. А и Фергусон е стварно храбар. Евра аут, Чичарито ин. Нека ви е честито титулата, Арсенал не се психички здрави за да ви бидат конкуренција.

Руни стварно ѕвер бил. Кога највеќе му требаше на тимот, 3 гола даде. А и Фергусон е стварно храбар. Евра аут, Чичарито ин. Нека ви е честито титулата, Арсенал не се психички здрави за да ви бидат конкуренција.

Овој е постаромоден, ако сакаш нешто со ГПС да ти најдам...

kompas.jpg

Ај бе не се карајте за ништо,РЕАЛ Е ЛУЗЕРСКИ ТИМ И КРАЈ !
Иначе ги видовте прскалките на Бернабе ?????

Овој е постаромоден, ако сакаш нешто со ГПС да ти најдам...

kompas.jpg

Аа, заборавив дека клубовите ги менуваш на седмици. Овој викенд изгледа на Шахтар му дојде редот. :toe: Нека ви е честито победата на Шахтар, ги скинавте вчера тие Иличивец.

--- надополнето ---

Џабе им е се на Барселона. И титули, и 5-0 и се. Реал има 9 во ЛШ, 31 во Шпанија. Да живее Франко.

Штета што Тотенхем не тепаше, а Че? Ај Че видиме Лион што Че направи :pos:

Штета што Тотенхем не тепаше, а Че? Ај Че видиме Лион што Че направи :pos:

По патетичен пост не сум видел. Каде сум јас некаде рекол дека навивам или подржувам Тотенхем или Лион??

И, ај да не те терам у пичку материну, престани, оти после пораз дома од Хихон јас не би се курчел. Ма, ја сум крив шо се расправам со амеби. Изгубивте титула, па ништо не губите ако јадете гомна по форум(ти и уште 2-3 сте специјалистите за тоа).

у право е ЧЕ бе,стварно сме лузерски тим со само 31 титула у ла лига и 9 во ЛШ лузеришта сме стварно.

Јадните у 92ра дознаа што е тоа титула европски првак, ама битно Реал бил лузерски тим :pos:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom