Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Херкулес си викаат чим на гости незнаеме гол да дадеме, па што да даваме дома...што ќе им се :):)

И депортиво се поблиску до втора лига...

Ебати Диего Лопез што му фати на Љоренте.Ти ебам терористите ми го вкопаа.

Херкулес ГГ ја чекам....за кај се тие бе:tapp:
А инаку нешто за Малага да слушнам :)

Ебати Саломон Рондон... ја таа ГГ ја имав :tapp: aли уште сум на мислењето дека тие ќе отпаднат а Депор ќе остане :)

Херкулес си викаат чим на гости незнаеме гол да дадеме, па што да даваме дома...што ќе им се :):)

Рушат рекорди со непостигнување голови :) Ќе си заминат во втора лига со стил.

Па не им е ова Барселона на Камп Ноу, па да и даваат 2 гола, а да не примат ни еден. :tv:

Ебати Саломон Рондон... ја таа ГГ ја имав :tapp: aли уште сум на мислењето дека тие ќе отпаднат а Депор ќе остане :)

Те цитирав и тогаш, и сега пак. Значи ШАНСА никаква нема да отпадни Малага.

Херкулес, Алмериа, Сарагоса

Ни вие ни Малага не испаѓате :)

Тешко дека ќе се спаси Депортиво, освен ако нема смена на тренерот. Леванте не растртеа денес, добро што не изгубивме и со 0-5...
Малага фати форма, па ќе биеме битка со Сарагоса. Имаме многу тешки мечеви до крај, и МНОГУУУ тешко дека ќе се спасиме...

Добро, некој може да ми објасни што е со имињава на дресовите на Валенсија ?

Да не знае некој кои играчи се повикани за Шпанија за репрезентација?

real saka natprevarot so hihon da go igraat na 1 april vo petok za da imaat eden den povike odmor za natprevarot so totenhem. Se uste ne se znae dali ke mu odobrat
bi trebalo da ocekuvame sopki od real vo april mesec zaradi prenatrupanite natprevari,a isto taka i zaradi nivnata tezina zs imaat teski gostuvanja,a i zaradi golemiot zamor na igracite

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom