Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
манчестер добри се и они,ми се свиѓа како играат и друг пат не пишувај оф топик:helou:Аман бе смири живци малце...опушти се... за твоето здравје ти зборам,млад си
Прегледај го приврзокот 39962
Се додека се Меси, Инеста и Чави, Реал ќе купува играчи само за второ местоАбе што се сеќираш, гледај барем на светлата страна на работите на лето ќе се радуеш на нови звучни имиња ич да не му ја мислиш, па " можеби " тогаш ќе биде Реал кадарен да и се спротистави на Барселона.![]()
чави е класа играч и е број 1,а не меси реално гледано чави е барса и е единствениот играч од барселона иако воопшто не ги сакам за кој му се восхитувамСе додека се Меси, Инеста и Чави, Реал ќе купува играчи само за второ место
манчестер добри се и они,ми се свиѓа како играат и друг пат не пишувај оф топик:helou:
чави е класа играч и е број 1,а не меси реално гледано чави е барса и е единствениот играч од барселона иако воопшто не ги сакам за кој му се восхитувам
^ Спијај ти Гоче, доцна ти е 12 сато помина да го ебам...
--- надополнето ---
И мн сте страшни со сликиве! Кој хумор лежи во вас ејј
Поз АКСИ топ си мн те сакам <3 :*****************