Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Ова уништувач на ѕвезди и мене порано ми беше ауу даа така е, ама сега кога ќе подразмислам, сами фудбалерите одбираат да одат во Реал, не ги тепа некој со камшик :)

Серхио Рамос - директен црвен картон - 1 натпревар казна

68164_150096801704188_127344187312783_236646_7406826_n.jpg

Давид Албелда -два жолти (непостоечки црвен) - 2 натпревари казна!

Продолжуваат апсурдите на Шпанската федерација...:tapp:

Читни ми потпис бе.....знаеш чим е тоа направено од љубов кон клубот и кога ќе докажеш дека си Мадриста прав, апсурдно е и еден натпревар да те казнат.

Читни ми потпис бе.....знаеш чим е тоа направено од љубов кон клубот и кога ќе докажеш дека си Мадриста прав, апсурдно е и еден натпревар да те казнат.

Ти ако знаеш што пиша сеа јас го сечам на три дела.

Каде тоа јас сум рекол дека Рамос не заслужи повисока казна, и што кур има врска моето мислење за таа ситуација со ова мислење на MkDon ? Не работам јас у ШФФ па да ме мешаш мене.

Ти ако знаеш што пиша сеа јас го сечам на три дела.

Каде тоа јас сум рекол дека Рамос не заслужи повисока казна, и што кур има врска моето мислење за таа ситуација со ова мислење на MkDon ? Не работам јас у ШФФ па да ме мешаш мене.

Не мешам само твое мислење, мешам мислење на цел ваш фан-клуб (грешно се изразив и јас). Ама добро бе нема врска не ни очекував казна од повеќе од 1-2 натпревари. Па шо има врска ако мавал шамари, и буткал се шо ќе му дојде при рака.
П.С. Со шо ќе го сечеш????

Не мешам само твое мислење, мешам мислење на цел ваш фан-клуб (грешно се изразив и јас). Ама добро бе нема врска не ни очекував казна од повеќе од 1-2 натпревари. Па шо има врска ако мавал шамари, и буткал се шо ќе му дојде при рака.

Колку што гледам имаш мислење од манга, а не мислења од цел наш фан клуб. Ти ако не знаеш тоа да го разграничиш твој проблем.

И кое беше мислењето на цел фан клуб ? Ај прочитај малце, ќе видиш дека сите бевме изненадени од таа одлука, сите очекувавме повисока казна. Нормално дека ќе бидам среќен што Рамос заработи само 1 натпревар казна, не сум јас ништо крив што федерацијата одлучила така. И да, требаше минимум 5 натпревари.

Прво, што има врска постот на ДјМанга што ти е у потпис со казната !?

Второ, http://daily.mk/Kanal_5/velija_ramkovski_preteravme_vo_afekt/490656. :icon_lol:

Трето, не сте ништо полоши во сплетките со федерацијата.

Ќе ме извиниш ама ти си цел грешка :)
Сакам кажам незнам речам, мешал мислење на цел наш фан клуб, шо сакаш ти затвор 2 години да му дадат?

Ај бе што се замарате...требаше казна поголема, не му ја дадоа. А некои имаше гледам што тврдеа дека ова од Албелда не било рака :pos2: Одма на очно, дур не ви се заебал видот скроз.

Малага преговара со Жулио Баптиста од Рома и со голманот на Арсенал, Алмунија.
Очекувам богатите газди на Андалузијците, во јануари да донесат барем еден од овие двајцата, а веќе наредното лето, можни се уште екстра засилувања.
Ама, ако во вториот дел на сезоната, со Пелегрини не се искачат во горниот дел на табелата, онда тури им пепел.

aj da se potsetime malku nekoja den nanazad :)

[video=metacafe;5581646/fc_barcelona_real_madryt_29_11_2010/]http://www.metacafe.com/watch/5581646/fc_barcelona_real_madryt_29_11_2010/[/video]
:pos2:

:vozbud:

aj da se potsetime malku nekoja den nanazad :)

[video=metacafe;5581646/fc_barcelona_real_madryt_29_11_2010/]http://www.metacafe.com/watch/5581646/fc_barcelona_real_madryt_29_11_2010/[/video]
:pos2:

:vozbud:

Ах гоче гоче...да не си ти форумов ќе биде срање у боја. Среќа има и такви како тебе, па да се насмее чуек малце :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom