Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Серхио Рамос - директен црвен картон - 1 натпревар казна
![]()
Давид Албелда -два жолти (непостоечки црвен) - 2 натпревари казна!
Продолжуваат апсурдите на Шпанската федерација...![]()
Читни ми потпис бе.....знаеш чим е тоа направено од љубов кон клубот и кога ќе докажеш дека си Мадриста прав, апсурдно е и еден натпревар да те казнат.
Ти ако знаеш што пиша сеа јас го сечам на три дела.
Каде тоа јас сум рекол дека Рамос не заслужи повисока казна, и што кур има врска моето мислење за таа ситуација со ова мислење на MkDon ? Не работам јас у ШФФ па да ме мешаш мене.
Не мешам само твое мислење, мешам мислење на цел ваш фан-клуб (грешно се изразив и јас). Ама добро бе нема врска не ни очекував казна од повеќе од 1-2 натпревари. Па шо има врска ако мавал шамари, и буткал се шо ќе му дојде при рака.
П.С. Со шо ќе го сечеш????
Не мешам само твое мислење, мешам мислење на цел ваш фан-клуб (грешно се изразив и јас). Ама добро бе нема врска не ни очекував казна од повеќе од 1-2 натпревари. Па шо има врска ако мавал шамари, и буткал се шо ќе му дојде при рака.
Ќе ме извиниш ама ти си цел грешкаНе мешам само твое мислење, мешам мислење на цел ваш фан-клуб (грешно се изразив и јас). Ама добро бе нема врска не ни очекував казна од повеќе од 1-2 натпревари. Па шо има врска ако мавал шамари, и буткал се шо ќе му дојде при рака.

aj da se potsetime malku nekoja den nanazad
[video=metacafe;5581646/fc_barcelona_real_madryt_29_11_2010/]http://www.metacafe.com/watch/5581646/fc_barcelona_real_madryt_29_11_2010/[/video]
:pos2:
![]()