Primera División 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Primera División?

• Вкупно гласачи
    310
Статус
Затворена за нови мислења.
Епа, ајде објасни ни. Да речеме дека не знаеме. Објасни ни.

Во тоа време Реал имаше многу странци у тимот и условот за странци во тимот (бројот колку е дозволено) беше исполнет. Ето беше најмлад тогаш и нормално отпадна од опцијата тој да игра во прв тим, а во Кастиља немаше веќе право на настап, па затоа и беше прво позајмуван па после и продаден на Мајорка. Така да ова, “мислеле дека не бил доволно квалитетен“ е само јадење гомна, колку да се напише нешто.

Дали влијае тоа на натпреварите ? Не, епа не ми го јади .!. :)

Немаш право ти на збор, такви навиачи ка тебе има колку сакаш, само за мрсење муда :) МРШ! :):):):)

Јас сакав да чекам до вторник, среда ама ајде.
Кандидати за кладба за Ел Класико дали има?? Да не го отекуваме на темава ако има пишете на профил или у порака:)
П.С. Само навивачи на Реал и тоа редовни навивачи на Реал а не некои шо им текнало пред дербиво за Реал да навива.

Кладбата беше кој изгуби да бара да му го избришат профилот од администрацијата, се кладевме дали кака ќе дојде во реал или не, јас им верував на марка :D, Али после се договоривме со Миланез и не го избриша.

images

Real Es Mi Sueno :icon_lol:

Јас имам добар предлог... Гледам повеќе души сте што сакате кладба па би можеле од двата фан клуба по 10 души да се кладиме во аватар, потпис и тајтл.
Најдобро би било така, барем цел форум да знае, зошто?!:pipi:

И ја сум за било каква кладба еве им ја давам честа на Фарселонците да ги смислат условите за кладбата ја ја прифакам каква и да е, му пишав и на Iceboy на профил.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom