И има карактерА да си го вратиме Бенитез најубаво???..тој барем знае да готви
Ах овој скаутов миланески што ни направи...Не упропасти,коа најмногу требаше он се укења
Едвај чекам да дојде тоа допрва,посебно на твоите мислам дека ке има Леонардо нешто да им докаже:tv:Допрва највише треба !
Ќе им докаже дека со право го избркалеЕдвај чекам да дојде тоа допрва,посебно на твоите мислам дека ке има Леонардо нешто да им докаже:tv:
Види вака сеа момак, тој лузер уште од кога потпиша за Ајакс во 2001 секоја година(т.е. 10 години со ред) си освојува најмалку 1 трофеј(домашното првенство е загарантирано)SaSucke ти мора секаде да се умешаш а лепи?
Не се секирај ке видиш во Мај кои се вистинските лузери.Мене она од вторникот не ми личеше на губитнички момент.
Bdw вие во екипа го имате убедливо најголемиот лузер кој отиде во Барса за да освои ЛШ,така да Берлу очигледно многу си сака лузери!
Те молам само немој сеа да ме "утепаш" со 7-te титули шо ги имате во ЛШ
Па грди тебе ич таквото да не те боли ја кај се умешувам ова си е тема за сериа А така да циц. it. :baeh:SaSucke ти мора секаде да се умешаш а лепи?
Не се секирај ке видиш во Мај кои се вистинските лузери.Мене она од вторникот не ми личеше на губитнички момент.
Bdw вие во екипа го имате убедливо најголемиот лузер кој отиде во Барса за да освои ЛШ,така да Берлу очигледно многу си сака лузери!
Те молам само немој сеа да ме "утепаш" со 7-te титули шо ги имате во ЛШ