Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Па и да се повреди,тука се Робињо,Пато,Касано.......:back:
Како и да свртиш пак ќе го јадете немиен сезонава. :icon_lol:..............................................................старци едни :icon_bigg

Да и мене искрено ми беше жал што се повреди,одсекогаш сум го сметал за добар дефанзивец. :( :icon_lol:

Ајде бе да не сакаш марамче да ти дадам,се повредил се повредил,нас Неста и Пато 70% од минатата сезоната ни беа повредени па што? И оваа ќе се повредуваат и кај нас и кај вас,разликата е што сега и да се повреди Ибра ко што сакате вие (Ах само никако да се повреди бе тој слонот уфф што го мразам што ја игра најбоље сезоната во кариера :nerv:) кај нас пак ќе има кој да дава голови,затоа don't worry be happy. :back:

^ Смеј се,така се смееa и цела трибина навивачи на интер кога го прослави пред нив голот. :tv:

Смеј се,јас ќе ти се сеам на крај на сезона,кога ќе освоиме скудето а ти ќе си останеш со таквото во рака.
Добро, барем тогаш ќе можеме да дојдеме во ваш фан клуб да ве прашаме за совет, вие знаете како е 5 години да седите со таквото во раце.

Добро, барем тогаш ќе можеме да дојдеме во ваш фан клуб да ве прашаме за совет, вие знаете како е 5 години да седите со таквото во раце.

Најискрено те прашувам, ако може да ми кажеш колку години немавте титула? И првата колку што знам ја добивте административно, на зелена маса.

Си знаете вие сами после толку декади сигурно ви останало длабоко врежано во меморијата. :tv:

правете пат !!! :motor: Дел Нери се фокусира на Серија А :pehar::zver::cug::sakas_ust

Абе биланези , до кога со *колку години немавте титула* ? Да ве потсетам кој е АПСОЛУТЕН РЕКОРДЕР у чекање на титула во Серија А ?

И пошто некое детуле ке се дрзне да пише дека имате 7 титули во ЛШ - тие 7 не ви вредат колку ТРОЈНАТА на Интер :D т.д don't worry be happy њањања

пс:Примам опклади уште од сега за дербито Милан-Интер ..... Ако тепа Интер да не влезете да пишувате у наш фан клуб веќе ок ? Ако тепа Милан истото од моја страна :D (До крај на сезона) + аватари/титлови/потписи/чуда и врагови !

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom