Serie A 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Serie A?

• Вкупно гласачи
    417
Одличен тренер е Дел Нери незнам што лошо виде во човекот.Го фалевме сите пред да направи измени неколку на теренот и тоа поради замор беа сите а немаше друг на клупа.Свати го тој негов потег како сакаш ама одлично си ја работи работата човекот.Да покриеше легротање на време и да не примивме гол можеби сега кога ке бевме второ место ке викаше секоја чест не прероди типот ама сега поради грешка на играч ТРЕНЕРОТ Е КРИВ нели? Нема везе ова што збориш..

Ако си видел само 1 грешка на Дел Нери ондак незнам што да кажам. Дел Нери е тренер од рангот на Раниери и слични како него, кога тогаш ќе го сватиш тоа. Се имам нагледано доста негови глупости така да знам што калибар тренер е. Солиден беше со Киево и со Сампдорија но да споредуваш такви екипи со екипи од рангот на ЈУВЕ е сосема друго. Камо среќа да ме демантира па да освои титула, сите од фан клуб ЈУВЕ ве частам, гајба пиво давам :party2: али шансите за тоа се 1:100. Солиден тренер за мали екипи кои во клучни натпревари незнае кај му е главата. Незнам со што толку те има воодушевено човекот али тоа си е твое мислење. Класа тренер би бил прв со овој тим без проблем со оглед на формата на интер. Да беше тренер Мурињо и оваа сезона 100% ќе освоеа, така да и самиот гледаш колку големо влијание има тренерот :toe:

fbg96s.jpg

ја препознавате ли црната овца во стадото??:pos::pos:
captain Jack Sparrow!!! :pos:

Тимот на полусезоната

Abbiati

NestaThiago SilvaChiellini

Krasic - Hamsik – Felipe Melo – Hernanes

Pastore

Ibrahimovic - Cavan

Тимот на полусезоната

Abbiati

Pastore

Ibrahimovic - Cavan

Потполно реален е тимот, можеби мислам дека наместото на Кавани можеше Ето на пример бидејќи оваа полусезона во Интер играше скоро сам..како и да е и Кавани играше маестрално досега во дресот на Наполи(плус сега втори се на табелата) и заслужено си се наоѓа на местото ''тим на полусезона''......

- Abbiati -

- Lichtsteiner Thiago SilvaChiellini - Balzaretti -

- Krasic – Pastore – Hernanes -

- Cavani - Ibrahimovic - Eto'o -

Што е финтата со овој тим ?
Нема финта..
Само тимот на полусезоната според мене...
Неста и Хамшик не заслужуваат да бидат тука а за Мело нема место,не беше до толку добар па да тргнам некој од тие што се у тим..

Тимот на полусезоната

Abbiati

Pastore

Ibrahimovic - Cavan
не знам од кај ти е,горе долу исправно.....и јас би го ставил Ето пред Кавани,а би размислил и за Сторари пред Абиати.....

Како ''И''?

Се знае во еден тим дека мора да има и СРЕДЕН РЕД! А ти Пасторе го ставаш централен играч во средината и Хернанес исто.
Ова не е тим,ова се 11 индивидуалци кои изиграле одлично во полусезоната.
Нормално дека колку може треба да се направи тимот да изглеа како реален тим ама у оваа ситуација тоа е.
Нема утре да излезат на терен овие 11 па да му ја мислам ја дали ќе иам средина или не...

Штрафценегер едноставно си го направи тимот само за да има место за Ето, не дека другите промени се многу битни:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom