- Член од
- 29 март 2007
- Мислења
- 6.820
- Поени од реакции
- 238
ми фали една екипа погодувајте не е тешко1. Милан-36
2.Јувентус-30
3.Наполи-30
4.Лацио-30
![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ми фали една екипа погодувајте не е тешко1. Милан-36
2.Јувентус-30
3.Наполи-30
4.Лацио-30
![]()
Ромами фали една екипа погодувајте не е тешко![]()
Во последниве години ова е дефинитивно најинтресна сезона во Сериа А во која што моментално има 4 екипи кој што се борат за врвот ! Штета што и Интер барем засега нема капацитет да се замеша во борбата за титулата но како и да е не очекува една феноменална сезона во Сериа А !
п.с И пак нека каже некој дека Итаљанската лига е најслаба![]()
некој викаше бундес е најбоље со Дортмунд и Маинц на врвотВо последниве години ова е дефинитивно најинтресна сезона во Сериа А во која што моментално има 4 екипи кој што се борат за врвот ! Штета што и Интер барем засега нема капацитет да се замеша во борбата за титулата но како и да е не очекува една феноменална сезона во Сериа А !
п.с И пак нека каже некој дека Итаљанската лига е најслаба![]()
некој викаше бундес е најбоље со Дортмунд и Маинц на врвот
Мислам дека не треба да му се замери на дечкото, не е лесна и неговата .. 6-то место Баерн замисли на кои маки енекој викаше бундес е најбоље со Дортмунд и Маинц на врвот
Пер ме боли шо милан се пред нас али не ме боли тоа -13
Иначе , колку од вас се сведоци на 7те титули на милан у КЕП/ЛШ и остали срања ?
ми фали една екипа погодувајте не е тешко![]()
го изгуби квалитет от кој го поседуваше.....Милан качи за едно скалило,но Интер падна за неколку,Јувентус се мачи но изгледа за в година би требало да го има сериозен тим за два фронта,а Рома си игра топло-ладно и неуверливо.....другите тимчиња можат да си пробаат во ЛЕ.....п.с И пак нека каже некој дека Итаљанската лига е најслаба![]()
Па тука некаде се со Италија, Милан и Јувентус се на врвотнекој викаше бундес е најбоље со Дортмунд и Маинц на врвот