Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
F

fantomX

Гостин
И после фантом ќе го тупи овде судиите од манчестер биле , оди легни си стручњаку..
Не ми извртувај зборој, абдурахман еден абеовски!
Никогаш не сум рекол ништо за судиите, не биди перверзен уште појќе, и за ова е праен муабет овде, јас не ги напаѓам туку ги жалам судиите кои судат дуели на Јунајтед чии смрдени перверзии го прават натпреварот невозможен за еден судија.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Не, сепак мислам дека конечно осетија како е кога судиите не се наклонети кон нив.
Кој е наклонет бе копук еден, колку што судат годиниве наназад против за Јунајтед, немаат судено за никој тим!
А твоите посрани деца што не знаат да играат фудбал не се криви Јунајтед!

В

Вори

Гостин
Во врска со натпреварот.
Во првото полувреме беше изедначено.И со посед на топка и со акции и шутови кон гол.Можеби за нијанса Јунајтед беше подобар.Во второто полувреме беше сосема друга ситуација.Челзи стисна,немаше што да изгуби,се отвори малку повеќе и тргна кон голот на ВДС.И тоа се исплати.
После отпадокот во шеснаест,Луиз се најде на вистинското место и со надворешен фелш погоди.
Челзи имаше иницијатива и напаѓаше после тоа и очигледно дека сакаше победа.

Е сега спорните моменти:

1.Аткисон требаше да го исклучи Луиз,односно да му даде втор жолт картон.
2.Пеналот за Челзи беше дискутабилен.Не се знае точно дали Жирков налета на Смолинг или пак Смолинг го фаулираше него.Судија кога ќе види дека играч паѓа во казнет простор без двоумење свири пенал,па затоа можеби и овој нослаков го направи тоа.
3.Црвениот на Видиќ исто така беше оправдан.Дури и тој не се бунеше толку,затоа што знаеше дека не е во право.
4.Имаше и други ситни ситуации кои можеби судијата ги досуди во корист на Челзи,го признавам тоа.Но,очигледно е дека судењево во Англија годинава е катастрофално!

Како и да е,утакмицава беше можеби најдобра сезонава во Премиер Лига и не за џабе го заслужува епитетот најголемо дерби во последниве 5-6 сезони.И двете екипи играа отворено како што доликува.Челзи беше малку по гнасен и по пргав,но тоа и се очекуваше.

Исто така сакам да кажам дека играчите на Манчестер пред се,се понашаа многу фер,коректно и професионално на терен.Ме изненадија максимално.Ние бевме по кретенски настроени во тој поглед,одколку Манчестеровци.
Секоја му чест и на капитенот Видиќ на крај кога беше исклучен што се поздрави со крмаков наш Анчелоти.Само големите играчи го прават тоа.

И да,Јунајтед беше малце оштетен,да го признаеме тоа,но и Челзи заслужи да победи искрено да зборуваме.Но,немаше да биде и незаслужено ако и Манчестер победеше.

п.с.Овој нивни пораз нема да влијае врз нив.Пак мислам дека ќе си бидат шампиони сезонава.Да ми извинат навивачите на Арсенал,но според мене работите стојат така.
Поздрав до сите и за овие моменти вреди да се живеее,независно за која екипа си!

Копи-пејст од другата тема.Не ја фрлајте цела вина на Еткисон само...

Cannon

Doctor
Член од
22 март 2009
Мислења
5.101
Поени од реакции
5.841
Нема наклонетост и ненаклонетост на судии. Стандардите на англискиот фудбал паѓаат од година во година и то е то, настрана шо некои падобранци ми се исфрлаат да ми го покажат „квалитетот“ на англискиот фудбал со пример како Бирмингем го победил тимот шо ја победил Барселона.
докажи се за какви падобранци станува збор, и што кажувале тие во контекст на натпреварот што го спомена????

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не, Анелка и Малуда се уште можат да одат.
А нели Лампард беше за женење и Дрогба назад за во Марсеј? Што бара сеа Лампард на аватари кај пола од тука? (не алудирам на тебе) Ама ок, ти си имаш твој став, друштвото твое од фан клубот веројатно ги следи твоите мислења и после веднаш мења став.

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Кој е наклонет бе копук еден, колку што судат годиниве наназад против за Јунајтед, немаат судено за никој тим!
А твоите посрани деца што не знаат да играат фудбал не се криви Јунајтед!
Братче, ај оди напиј си се едно бедоксинче да се смириш малце.
Колку години имаш, 12 или 13? Не сум дојден да се расправам овде. Ако имаш ти некој проблем, реши си го :)

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Братче, ај оди напиј си се едно бедоксинче да се смириш малце.
Колку години имаш, 12 или 13? Не сум дојден да се расправам овде. Ако имаш ти некој проблем, реши си го :)
Немам јас проблем, ти имаш, дркаш на пораз на Јунајтед, а сам знаеш дека ќе ве ебеме на Емирати, ќе ве посереме зошто имате само дечурлана во тимот!

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Немам јас проблем, ти имаш, дркаш на пораз на Јунајтед, а сам знаеш дека ќе ве ебеме на Емирати, ќе ве посереме зошто имате само дечурлана во тимот!
Дечурлана? Ти со 12 години тоа го викаш? Јас си го кажувам своето мислење, а ти си ја покажуваш незрелоста и глупавоста. Научи да претрпуваш пораз. Ах, тие хормони...

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Дечурлана?
Тие дечурлана ја победија Барса,моментално најјакиот тим. Само да останат здрави,оти малери ги следат со повредите па тогаш ке се виде кој кого ке ебе!

Eric The King

Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Дечурлана?
Тие дечурлана ја победија Барса,моментално најјакиот тим. Само да останат здрави,оти малери ги следат со повредите па тогаш ке се виде кој кого ке ебе!
Да, победивте зошто при 0-1 не му признаа чист гол на Барса, затоа победивте, а таму ќе ве посерат, после тоа ние и се ќе е ок!

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дечурлана?
Чек малце, само вие имате малери со повредите? :) Имаш ли поим колку играчи од средниот ред на Јунајтед фалат само во моментов? Разликата меѓу нас и вас е што Ферги има поголем состав на фудбалери кои ги ротира, Венгер се осврнува на едни исти да влечат конци и после фалат работи.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Во врска со натпреварот.
Во првото полувреме беше изедначено.И со посед на топка и со акции и шутови кон гол.Можеби за нијанса Јунајтед беше подобар.Во второто полувреме беше сосема друга ситуација.Челзи стисна,немаше што да изгуби,се отвори малку повеќе и тргна кон голот на ВДС.И тоа се исплати.
После отпадокот во шеснаест,Луиз се најде на вистинското место и со надворешен фелш погоди.
Челзи имаше иницијатива и напаѓаше после тоа и очигледно дека сакаше победа.

Е сега спорните моменти:

1.Аткисон требаше да го исклучи Луиз,односно да му даде втор жолт картон.
2.Пеналот за Челзи беше дискутабилен.Не се знае точно дали Жирков налета на Смолинг или пак Смолинг го фаулираше него.Судија кога ќе види дека играч паѓа во казнет простор без двоумење свири пенал,па затоа можеби и овој нослаков го направи тоа.
3.Црвениот на Видиќ исто така беше оправдан.Дури и тој не се бунеше толку,затоа што знаеше дека не е во право.
4.Имаше и други ситни ситуации кои можеби судијата ги досуди во корист на Челзи,го признавам тоа.Но,очигледно е дека судењево во Англија годинава е катастрофално!

Како и да е,утакмицава беше можеби најдобра сезонава во Премиер Лига и не за џабе го заслужува епитетот најголемо дерби во последниве 5-6 сезони.И двете екипи играа отворено како што доликува.Челзи беше малку по гнасен и по пргав,но тоа и се очекуваше.

Исто така сакам да кажам дека играчите на Манчестер пред се,се понашаа многу фер,коректно и професионално на терен.Ме изненадија максимално.Ние бевме по кретенски настроени во тој поглед,одколку Манчестеровци.
Секоја му чест и на капитенот Видиќ на крај кога беше исклучен што се поздрави со крмаков наш Анчелоти.Само големите играчи го прават тоа.

И да,Јунајтед беше малце оштетен,да го признаеме тоа,но и Челзи заслужи да победи искрено да зборуваме.Но,немаше да биде и незаслужено ако и Манчестер победеше.

п.с.Овој нивни пораз нема да влијае врз нив.Пак мислам дека ќе си бидат шампиони сезонава.Да ми извинат навивачите на Арсенал,но според мене работите стојат така.
Поздрав до сите и за овие моменти вреди да се живеее,независно за која екипа си!

Копи-пејст од другата тема.Не ја фрлајте цела вина на Еткисон само...
Kako be prijatele da ne ja frlame celata vina na Etkinson??Napravi nekolku klucni greski koi veruvam go svrtea natprevarot.
Znaes li zosto?Crven za Luiz znacese igrac pomalce za celzi,otvaranje prosto za Mancester i PSIHICKI pad kaj fudbalerite na Celzi.GOOOLEM PLUS ZA Mancester.Penal...?Penalot bese ne znam ....odlicno izveden od strana na Rusceto,trca,topkata zabegava veke u levo i napred,nemase sansa da ja stigne a i ne bese otvoren pat kon golot,faul ne znam,imase nekakov kontakt ama ne veruvam deka toa se sudese.Crveniot za Vidic sosema ispravno,popusti so zivcite i toj...mislam koj ne bi popustil so ovakva degenska federacija.
Poz i tebe ti cestitam za triumfot.

F

fantomX

Гостин
А нели Лампард беше за женење и Дрогба назад за во Марсеј? Што бара сеа Лампард на аватари кај пола од тука? (не алудирам на тебе) Ама ок, ти си имаш твој став, друштвото твое од фан клубот веројатно ги следи твоите мислења и после веднаш мења став.
Лампард уште е за женење, само нема замена. Да се опорави убо ко шо треба Бенајун можи Лампард на клупа да седни. Само сега, и тој беше долго време повреден па нема многу играно, па ќе видиме.
Околу Дрогба, не знам од кога исто ми брчи за него - ако му треба на тренерот в ред, ако не немам никаков проблем да го видам да си оди. Ова уште од ко се жалеше Мурињо ко замина, ко сакаше да оди во Милан. Значи едно 2-3 години.

Шо бара Лампард на аватари не знам да ти кажам, секој со тикавата шо ја носи на рамена велат постарите.

--- надополнето ---

докажи се за какви падобранци станува збор, и што кажувале тие во контекст на натпреварот што го спомена????
airкакобеше, на воздух ме асоцира...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom