Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ајде сеа сите се*ете дека Манчестер бил фаворизиран, дека сите останати биле оштетени и слично... ајде!
Ноуп, сега сите кои беа ставани на трансфер листа за летово богови ќе бидат и така натака. :)

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Видич цар нема што :pos:

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Da mu cestitam na sudijata za pobedata, odlicno sraboteno:tapp:

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Да ти ебам судијата! Челзи не играа со 11 туку со 12! Да му ебам матер! Што кур не му даде црвен на Давид Луиз се прави ќор не видел! Кај виде пенал??? Смалинг само стој овој иде у него и пенал суди па дури и се дввоумеше!

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.869
Поени од реакции
11.550
...Манчестер ќе си освои 19та титула, ама овој куршлуз ала Македонска лига не го очекував...ова вечерва беше СРАМОТА за англискиот фудбал!
Ај да си победеше поштено челзи (со 10 играчи) ќе кажев пеќи, честито победа...ама ова?! Толку од мене...појќе од Господ.

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.479
Prvo ..izvinete ...neam mak.poddrska.
Vtoro...da mu ja iznaebam mamicata na ova sudijava,i umrenata ANGLISKA LIGA!!!Ne sramota ova be?!NELI E?Cist crven za luiz koj ne bese dosuden ,ne znam zasto,i penal od NIKADE.Ovoj sudijava da mi e pri race sega ke go zapalam zimi ocite.Treto,ednas da pobedevte fer be da mu eam...??Kako toa godini nanazad golovi od ofsajd,penali,nema crveni,,...edno ke kazam,DA PUKNAT site sto se na celo na FA.Eba im plemeto gadno.Da mi se odgleda fudbal od ovakvo debilno sudenje.

I za kraj,CESTITKI DO FANOVITE NA CELZI.
Ne ste krivi vie za ovie retardiranive

A

Auditore

Гостин
Да ти ебам судијата! Челзи не играа со 11 туку со 12! Да му ебам матер! Што кур не му даде црвен на Давид Луиз се прави ќор не видел! Кај виде пенал??? Смалинг само стој овој иде у него и пенал суди па дури и се дввоумеше!
Епа неможе само на Јунајтед да се пушта, на таква игра на Јунајтед, на таква политика само со таква може да му се врати, иди плачи заедно со Руни, кој воопшто не требаше да игра утакмицава, уште иамте уста за зборење за судиите.

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Ako Vidic zasluzuva crven togas Luiz zasluzuva zatvor.

F

fantomX

Гостин
Дали тоа фанови на Манчестер Јунајтед почнуваат да го гледаат аматеризмиот во англискиот професионален фудбал?! :vozbud:

Член од
18 октомври 2010
Мислења
523
Поени од реакции
164
Дали тоа фанови на Манчестер Јунајтед почнуваат да го гледаат аматеризмиот во англискиот професионален фудбал?! :vozbud:
Не, сепак мислам дека конечно осетија како е кога судиите не се наклонети кон нив.

F

fantomX

Гостин
Не, сепак мислам дека конечно осетија како е кога судиите не се наклонети кон нив.
Нема наклонетост и ненаклонетост на судии. Стандардите на англискиот фудбал паѓаат од година во година и то е то, настрана шо некои падобранци ми се исфрлаат да ми го покажат „квалитетот“ на англискиот фудбал со пример како Бирмингем го победил тимот шо ја победил Барселона.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
И после фантом ќе го тупи овде судиите од манчестер биле , оди легни си стручњаку..

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.778
Поени од реакции
43.993
Демек прв пат е сезонава..

И да поздрав од најдобриот дефанзивец во светот...

Никој неможе да му се фати!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom