D_T
Чорбаџи Димко
- Член од
- 8 март 2009
- Мислења
- 2.119
- Поени од реакции
- 1.571
Чекај не разбирам? Зашо да му се лути навивачите од Ливпул на Торес? Шо требаше да прави? Да гние во тимот и ништо да не освои до крај на кариера? Лол тој и толку што остана треба да му бидете благодарни
Ако ова погоре напишано не ги просветли КОНЕЧНО навивачите на Ливерпул јас незнам што уште повеќе треба да се каже....
Ајде еве и јас да додадам нешто..
Дошол кај нас дошол - ако не бевме ние ќе беше Сити Реал, Барса, Манчестер, Милан, Интер .... може догодина или две ќе биде истава приказна и кај нас. Ете Торес е таков профил на играч кој сака да освои титула во случај кога е во врвот на кариерата. Торес НЕ Е Џерард. Тој не е дете на Ливерпул. Не е легенда на клубот. Нема никаква причина да остани БИЛО КАДЕ ако не се пронаоѓа себе си во тимот. ДА, потпиша можеби 5 годишна верност за вас - ама затоа Челзи дебело си плати. Кога едно време можеше Џерард да се мисли дали да игра за вас или конечно да ја смени средината (а малку фалеше да се случи тоа - само вистинска понуда) во можеби ситуација и желба слична на оваа на Торес сега - јас не гледам што му замеравате до толку
Некој погоре спомна на Торес..... :pos2: :pos2: дај не бидете смешни. Нормално е да очекуваш од таков фудбалер многу голови и пред се да ги оправда со ефикасност парите дадени за него.
Тоа не е друштво - тоа се очекувања.
Бидете ми поздравени и се надевам дека ќе биде милослив со вас утре па нема да се радува на делот кај што ќе бидат вашите навивачи :icon_mrgr