Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
доста брзо темпо тотенхем се гледа дека се ненормално мотивирани само ке биде глупо ако заврши 0:0

Никад не можат овие неписмениве да го тепаат Манчестер,ама баш никад.

Невидена работа, денеска сите од ПЛ изиграа нерешено :)

Извадија газ Манчестер.

Досадна утакмица,по некој шутна двете страни,поопасни беа кокошкиве,ама неможеа гол да дадат.Рафаел има потенцијал,ама треба и мозок да се има,заслужено црвен.Уште кога го извади Нани,а го стави Андерсон,САФ одеше на нерешено,се затвори,после црвениот уште толку...

Go gledav samo vtoro poluvreme, tapa utakmica, United odea da ne zagubat i go ostvarija toa so ogled deka Totnem se vo strasna forma!

Манчестер е страшен тим можеби со Барса двете најдобро компонирани екипи, Тотенхем втор најдобар во премиер годинава, факт.

Е не, Тотенхем извади.
Биди малце реален,Тотенхем беше доста подобар противник денес и заслужи победа.
Има повеќе посед и подобри акции, а добри шанси само 3-4 памтам.
И Манчестер имаа толку отприлика.

FantomX мислам рече дека Манчестер Јунајтед ќе остане непоразен оваа сезона во ПЛ, се ми оди на тоа дека и така ќе биде, денес кога не беше поразен од одличниот Тотенхем, не гледам некоја екипа која можи да го стори тоа..Можда Ман Сити :toe: :icon_lol:

Манчестер е страшен тим можеби со Барса двете најдобро компонирани екипи, Тотенхем втор најдобар во премиер годинава, факт.

Не знам вие што го дадовте ВДВ, не лично за тебе знам дека нејќеше да го шитнат ама страшен играч е овој кој ќе надокнадуваше сезонава тоа што Бензема не го дава :):):)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom