Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
Припази со речникот тоа под број 1.
Под број 2 раката на Македа=голот од офсајд на Дрогба .
Под број 3,не можеш да одречеш дека на оваа утакмица судијата беше наклонет на ваша страна.

Не ме сфаќајте погрешно,се случува.Многупати и Челзи имал помош,и Арсенал.Ништо лошо не е тоа,ваше е да се радувате не сте вие криви.
Па да не беше голот од офсајд на Дрогба ќе немаше и Македа да даде гол со рака зошто веќе све ќе беше друго

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Нема што опасен е типот!!!Никој не си може со него. Дефинитивно е трансфер на милениумот во Англија. Само ме интересира за колку го купија Јунајтед ?
Free agent го зедоја...:pos:

В

Вори

Гостин
Па да не беше голот од офсајд на Дрогба ќе немаше и Македа да даде гол со рака зошто веќе све ќе беше друго
2-1 беше,само да те потсетам.

И не е крив Дин,кога Манчестер лани ја изгуби и првата од Челзи,и губеше од Барнли и остали.Ноу офенс :smir:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Нема што опасен е типот!!!Никој не си може со него. Дефинитивно е трансфер на милениумот во Англија. Само ме интересира за колку го купија Јунајтед ?
За многу помалце од тоа што вие го одвоивте за полу луѓето Поулсен и Кончески xD

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.781
Поени од реакции
12.114
Free agent го зедоја...:pos:
:pos2: Е па затоа е најдобар трансфер. Безпари а има потенцијал да биде најдобриот играч во ПЛ и пошироко!

--- надополнето ---

За многу помалце од тоа што вие го одвоивте за полу луѓето Поулсен и Кончески xD
Сигурно и мала плата зема што го прави уште подобро засилување

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
2-1 беше,само да те потсетам.

И не е крив Дин,кога Манчестер лани ја изгуби и првата од Челзи,и губеше од Барнли и остали.Ноу офенс :smir:
Да 2-1 беше али Челзи водеше 2-0 па после Македна намали на 2-1

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Колку е најубаво кога се собрале фанови на Челзи, Ливепрул, Арсенал и остали заедно против Јунајтед, мухахахаха <3

В

Вори

Гостин
И ти си супер :pipi:

Нема врска.Немам ама баш ништо против Манчестер,сум кажал повеќе пати.Единствен тим што го мрзам до некаде во Англија е Ливерпул,друг никој,така да не ти држи вода ова твоето.

И не значи дека ако сме објективни и реални сме против некого,таман работа...

Член од
12 јуни 2008
Мислења
5.227
Поени од реакции
974
А заборавивте пред неколку натпревари како Бирмигем израмнија во 91' против Јунајтед?

В

Вори

Гостин
Крајно педерски.Жигиќ со рака ја смири топката и ја подаде до Бојер.Судијата беше против Манчестер тогаш,нема што.

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
Непостоечки пенал врз елегантнио Бербатов. "Старто" на Рафаел нее старт, па одгоре го споредувате со тој на Џерард, едноставно ги затвори нозете. Шо немаше пенал, немаше, чудно ми е заради Бербатов, а старто црвенио картон е за у затвор, заслужено.
Неможам да кажам шо ќе се случеше ако не беше тај непостоечки пенал, Ливерпул нема да се предадеше, Јунајтед ќе играше, ама искрено, ного ми е мило шо победииме на таков педарски начин. И да би можел да бирам поштена или таква "непоштена" победа, јас би га изберал таа втоорта. Сега го гледам тва шо вчеера го кажах, фановите на другите клуубове го мразат Јунајтед. Јунајтед им набива комплекси. Да, мило ми е шо победииме од непостоечки пенал, едноставно сите сме најадени, некој со победа, некој со пораз, а некои со ного ного лајна. :)

For the record, пред и мене да ме етикетирате, не реков дека суди за Јунајтед, туку не е баш симпатично наклонет кон нас против било кој.
Havocreaver, давам ти рака, на мене ми покажа оти си реален, се согласувам со твојте мислења у врска со Јунајтед. А таа компарацијата меѓу старто на Џерард и старто на тај Холанѓанецо од светското, само ќе ти кажам дека не е исто значењето на утакмиците, па и Веб на финалето немаше муда да покаже црвен картон. У врска со Ливерпул, у второто полувреме се виде как неговите фудбалеере одат групо и у 16те м (Еванс, Евра) само заради тва познавајќи го Веб, дека за него ќе биде премногу да досуде 2 пенала за Јунајтед против Ливерпул, иако "пенало" над Евра и тај над Еванс беа поголеми "пенале" од тај на Бербатов. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom