Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
Пичката од играч пак се покажа, затоа никогаш нема да освои премиер лига, зошто е погано створење пуно комплекси!

Lock up Stevie G,
Throw away the key,
Coz he's a glass throwing scouser,
In a second rate teee-eeem...

Одете си дома !! :devil3:

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329
Секогаш вака судат во Англија? А се чудев како можат Јунајтед нон стоп да освојуваат или да се втори со никакви играчи како Рафаел, Керик итн.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
^Ахахаха да грешеа само во корист на Јунајтед арно ќе беше. Второто избриши го додека не почнал да ти се смее светот...

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
^^Мило ми е што се просветли сеа :icon_cool:

Разбирам дека нема ПЛ на телевизии ама барем погледнете некоја утакмица пред да стресете глупост.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.856
Поени од реакции
10.329
^^Мило ми е што се просветли сеа :icon_cool:

Разбирам дека нема ПЛ на телевизии ама барем погледнете некоја утакмица пред да стресете глупост.
Eве, дојдовме и ние непросветлените до можност да гледаме Јунајтед - Ливерпул. Прва минута, BerbaDive. Незнам која минута, Рафаел стартува со 2 нозе. После неколку минути, истото го прави Жерард (патем и ја добива топката од играч кој исто така стартуваше на неа во исто време) - црвен за Жерард. Ваков е впечатокот од 30 минути одгледани. Сега вие поправете го. До тогаш,

P.S.

What do Manchester United and a spider have in common?

They can both get their Webb to do what they want.

Eric The King

Why always us!:)
Член од
21 април 2010
Мислења
3.297
Поени од реакции
1.245
Sudenjeto ovaa godina vo anglija e debilno. znam deka sekogas ima po nekoja greska, ama ovaa godina uste na polusezona ja preteraa sudiite!

Denes go unistija natprevarot!

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Пенал немаше.. За црвениот не сакам да коментирам, оти не сум сигурен.. Оти не се знае намерата на Џерард, дали одеше на топка или на нога.

Јунајтед

Indifferent
Член од
5 јануари 2009
Мислења
3.974
Поени од реакции
1.622
^Aбе друже се случуваат грешки, ако барем малку пратеше ПЛ ќе знаеше дека оваа сезона судиите се катастрофа речиси на секој натпревар без разлика дали играл Јунајтед, Ливерпул или Челзи. Или чекате да згрешат во корист на Манчестер, па да пишете нешто.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
Eве, дојдовме и ние непросветлените до можност да гледаме Јунајтед - Ливерпул. Прва минута, BerbaDive. Незнам која минута, Рафаел стартува со 2 нозе. После неколку минути, истото го прави Жерард (патем и ја добива топката од играч кој исто така стартуваше на неа во исто време) - црвен за Жерард. Ваков е впечатокот од 30 минути одгледани. Сега вие поправете го. До тогаш,
Радаел ја УДРИ ТОПКАТА.
Џерард ја УДРИ НОГАТА НА КЕРИК.

Мислам оти дозволено е да се игра на топката.. Или не?

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500

Друже ти си гледал една утакмица и еве одма за Јунајтед судат судиите. Ја гледаше ланската ЈУнајтед - Челзи? Ја гледаше две кола после тоа Челзи - Болтон? Арсенал - Виган од сезонава?
Ја гледаше ли прошлата утакмица меѓу Јунајтед и Ливерпул на ОТ како судеше фаули истиов овој Веб за Ливерпул и не им вадеше картони? И пенал сумљив им досуди. Дај не зборете напамет. Ќе гледате една утакмица кај се изглупирал Веб и за таа како слеп за стап се фаќате.

За тоа што ти е чудното од погоре, и мене може ми беше чудно лани како Интер ја победи Барса ама sprinkles, sprinkles, accidents happen.

Еве ја видов ситуацијата, не беше пенал. Сите фанови на Јунајтед си признавме дека немаше, ама да викаш дека само за Јунајтед суделе значи стварно натпреваров ти е прв во сезона.

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.774
Поени од реакции
43.978
^Aбе друже се случуваат грешки, ако барем малку пратеше ПЛ ќе знаеше дека оваа сезона судиите се катастрофа речиси на секој натпревар без разлика дали играл Јунајтед, Ливерпул или Челзи. Или чекате да згрешат во корист на Манчестер, па да пишете нешто.
Остајте ги бе.. Нели гледаш прашува дали секогаш се судело вака.. Значи се на се 2 утакмици има гледано.. Да гледал ќе видеше дека Манчестер има загубено поени ради судиите, оти неколку пати им немат судено чисти пенали.. Оти и на Арсенал некни не му судија пенал.. Оти и за Челзи и против Челзи немаат судено пенали..

Ама битно кога ќе има некоја грешка во корист на Јунајтед и од Милан, Барса....итн,итн...идат тука да пишат оти ако не бил судијата, Манчестер со играчи како Керик и Рафаел ќе играл во Blue square.

F

fantomX

Гостин
Браво, как погоди. :)
Изгледа си га направил споредбата Сити-Реал, двете втори екипи. Или на сметка на твојоо "мизерен" Челзи си градеш сопствена репутација на реален фан. :)
Немам никаква намера да прам некакви споредби, ене ја ЛШ, ќе се види силината на англичаните. И фурмов е последно место кај шо треба да градем некаква репутација. :toe:

Мада,лично сметам дека Јунајтед годинава ќе се прошета до титулата....полесно,како никогаш досега.
Нема шанси! Ова е најквалитетната и најнеизвесната сезона во историјата на англискиот фудбал во која Болтон и Сандерленд се борат за шампионската титула!
:pos2:

Да беа и Болтон, Блекбурн, Волвс, Вест Хем, АВ, Евертон, Стоук... подобри од Сити, они ќе беа у зона за испаѓање. Преку кур им е на сите да га гледат големата четворка, помаленките клуубове неможат да дозволат вечно да владеат Јунајтед, Арсенал, Ливерпул, Челзи... Па да кажеме и оти масоните се вмешани. :)
Масоните не се вмешани. Ама Челзи и Ливерпул се сепак очајни. Поочајни отколку шо Болтон и Блекбурн се подобри него шо биле.

Ами да, може сите да претпоставуваме и фантазираме, треба да бидеме и реални. Големата четворка нее ништо вечно, период на доминирање на 4 големи екипи. Ајде да се укине ПЛ, да играат само четворката? На помаленките екипи им е дојдено преку глава, почнаа да играат без респект против таа голема четворка, па таа сезона и те как им се исплаќа храброста и агресивноста.
Точно. Четворката е релативна работа која се однесува само на пласман во ЛШ и ништо друго, иако онај лешперон уште напина ко шо гледам. Но то и понатаму не го менува ова шо пишав претходно: Ама Челзи и Ливерпул се сепак очајни. Поочајни отколку шо Болтон и Блекбурн се подобри него шо биле.

В

Вори

Гостин
Како и да е,јас морам да го пофалам судењето на Веб денеска на утакмицата помеѓу Манчестер и Ливерпул.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.859
Поени од реакции
11.526
Секогаш вака судат во Англија? А се чудев како можат Јунајтед нон стоп да освојуваат или да се втори со никакви играчи како Рафаел, Керик итн.

Ете ти го одговорот.
Не знам кога ќе сватат пола од пилиштариве овде, што немаат попаметна работа освен да го серат Најдобриот Клуб на Светот...
...дека судиите не судат за Манчестер, Челзи, Арсенал...него дека едноставно нема Добар судија во Премиер лига...јавете се ќе напраиме муабет...
Вакви очајни муабети паѓаат во вода...

А тие очајните Рафаел и Керик носат титула...

GLORY !!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom