Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Ист критериум покажа Ли Мејсон, за пеналите... Само не видов снимка, дали Калу беше во офсајд за голот на Дрогба... Иначе се на се, реален резултат 3-3... Убавини за очи за мене...

Само ми е жал, што и вчера подобриот тим од мечот ВБА - Јунајтед не доби барем бод иако можеби заслужи и повеќе

Честито Новата за сите навивачи, без разлика за кој тим навиваат, и се најубо во новата !

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.906
Поени од реакции
7.468
Ист критериум покажа Ли Мејсон, за пеналите... Само не видов снимка, дали Калу беше во офсајд за голот на Дрогба... Иначе се на се, реален резултат 3-3... Убавини за очи за мене...

Само ми е жал, што и вчера подобриот тим од мечот ВБА - Јунајтед не доби барем бод иако можеби заслужи и повеќе

Честито Новата за сите навивачи, без разлика за кој тим навиваат, и се најубо во новата !
Ова беше случај на неколку натпревари само не во наша корист...мислам редно беше и ние на еден таков меч да земеме 3 бода?
Искуството ..си го направи своето.

А тие Астон Вила да даде господ да испаднат!!!!

--- надополнето ---

Ме боли кур дали е пенал . И за Манчестер секој втор гол е надвор од досудено продолжение. За Челзи судиите судат во истата секунда крај,а за кај вас се знае- Until we score..
Седи не се бламирај....=)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
If Jews celebrate Hanukah because a candle lasted for 7 days, Gooners should invent a holiday for van Persie being uninjured for 2 weeks

:):):)

В

Вори

Гостин
Ова беше случај на неколку натпревари само не во наша корист...мислам редно беше и ние на еден таков меч да земеме 3 бода?
Искуството ..си го направи своето.

А тие Астон Вила да даде господ да испаднат!!!!

--- надополнето ---

Седи не се бламирај....=)
Знаеш што е најтрагично?Што наредна со кого и да играат ќе изгубат,а им кинат бодови на поголемите екипи...

Иначе Стефан не го мешај Манчестер во секоја манџа сега.Челзи е тој што е катастрофален и за нигде,а не Манчестер.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.818
Поени од реакции
11.445
Манчестер играат до последна секунда, само таков тим може да биде Шампион !

И ве молам не зборете за судиско помагање, кога нема врска...ако веќе сакате да си ги мериме, ондак ајде, идемо. :music3:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не знам кај Челзи само зошто не игра Стариџ прва постава, се гледа дека сака да трча, да додава, да шутира, сега може греши ама за да не греши треба да игра :toe:

В

Вори

Гостин
Затоа што Анелка и Анчелоти имаат сексуални односи после секоја утакмица,и на дебелиот не му дава душата да го седне него на клупа(иако е камен каменосан),а да го стави Стариџ во игра.
Но,од неофицијални извори дознавам дека и Фереира бил дел од љубовно/сексуалниот триаголник,а жртва на сето ова е Босингва.

Топче

Арсеналиста
Член од
18 септември 2010
Мислења
9.227
Поени од реакции
14.561
If Jews celebrate Hanukah because a candle lasted for 7 days, Gooners should invent a holiday for van Persie being uninjured for 2 weeks

:):):)
Не баксузирај сеа и ти :)
Да имаме среќа да остане РВП неповреден ќе видите сите каков играч е... лани на првите 11-12 натпревари пред да се повреди имаше 7 гола и 7 асистенции... посакувам пак да го видам таков макар на 15тина натпревари ако не повеќе :)

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Не баксузирај сеа и ти :)
Да имаме среќа да остане РВП неповреден ќе видите сите каков играч е... лани на првите 11-12 натпревари пред да се повреди имаше 7 гола и 7 асистенции... посакувам пак да го видам таков макар на 15тина натпревари ако не повеќе :)
Без сомневање, Ван Перси и Торес, па и Овен се класа напаѓачи кои мака мачат со повреди, голем минус за нивните кариери, само ова ми се виде јака заебанција па решив да ја споделам :)

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
Манчестер играат до последна секунда, само таков тим може да биде Шампион !
Посебно оваа сезона.. :icon_lol:

И на овој Стефан стварно не знам што му е.. После секој кикс на Челзи, мора да дое тука да исере нешто за Манчестер.. А од кај знаеш бре дека ако продолжија уште 1 минута Астон Вила немаше да даде гол??

В

Вори

Гостин
А,од кај знаеш ти дека Челзи немаше да даде гол за таа евентуална минута?

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.743
Поени од реакции
43.907
А,од кај знаеш ти дека Челзи немаше да даде гол за таа евентуална минута?
A пишав ли јас дека Челзи немало да даде гол?? Па мене тоа ми беше зборот, дека не се знае што ќе се случило...

Тој сакаше да каже судиите намерно досудија "порано" крај, за Челзи да не даде гол.. Јас му викам а од кај знаеш ти дека немаше да прими...

В

Вори

Гостин
Челзи не заслужи да победи,и Челзи сам е крив што прими гол во последна минута.

КРАЈ!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.430
Поени од реакции
16.738
Дечки, ова што им се случува на Челзи воопшто не е хумано. Затоа би сакал да апелирам до фановите на сите други тимови да не ги исмеваат очајните игри на Челзи.
Па мајку му стара ни ја не сакам да гледам ваков мизерен Челзи воопшто не е интересно, треба со нив да се води битка за титула а не со овие речи ги, Шити или како и да им беше името.

П.С. Ова не е напишано со лоша намера, воопшто не мислам да провоцирам!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom