Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам дека не го забележа смајлито на крај. Нормално дека никој не може знае, не играат Арсенал и Башкими, дерби е. :)

Ама дека со своја одлука Челзи го одложи натпреварот, така беше. Или тоа нема да го признаеш? :)

едит: своја неправилно донесена одлука.

Абе да знам точно,радо би ти признал верувај :)

Само не знам што било точно.Има фотки од денот каде што Лондон бил потопен од снег,има фотки каде што во Лондон е нормално,и имало услови за игра.

Нормално,и Челзи да се наоѓаше во боља форма од Манчестер,и вие да ја одложевте утакмицава ќе имаше некаква сумња од нас фановите на Челзи,но сепак мислам дека немало услови за да се одигра мечот.

--- надополнето ---

Се изморив од таканаречени озбилни дебати, бидејќи нема фајде. Со многу мал број членови се води добра дебата. Другото се е сеир и безвезални провокации.

Добро е што ме сваќаш дека само боцкам :). Има многу што тешко сваќаат, како на пример другиот учесник во дебатата, кој испадна дека имал многу повеќе мислења од тебе, и ме извести дополнително дека всушност бил стар член што уште ми стои во листата на игнорирање. :tv:

Мал бил светов.

Порано бев таков кретен и одев серев по фанклубови со цел да изнервирам некого,сега тоа за среќа не е така.

:pos: Стариот член и тебе ти пиша ПП?Ама ај ќути,не издавај не е фер...

Порано бев таков кретен и одев серев по фанклубови со цел да изнервирам некого,сега тоа за среќа не е така.

По други фан клубови не сум провоцирал освен во М. Јунајтед, ама тоа одамна. Дури пред некое време му ја бранев честа на Руни :).

А прекинав и во Фан Клуб Ливерпул да дискутирам.

А прекинав и во Фан Клуб Ливерпул да дискутирам.

Изгледа со некој не си можел да излезеш на крај :smir: јбг не е интересно сега и јас не дискутирам таму :pos2:

^

Ептен јака дискусија развиваш во фанклубовите,рака на срце.Ете преска гледам влезе во дискусија со Син и Интериста,ама некако не се справи баш нај-нај :smir:

^

Ептен јака дискусија развиваш во фанклубовите,рака на срце.Ете преска гледам влезе во дискусија со Син и Интериста,ама некако не се справи баш нај-нај :smir:
Не можам да се разберам со нив.......ти им велиш едно тие друго ......ај кај вас не почнувам го знам резултатот...Анчелоти е веќе осуден па нема смисла да го бранам!!!!

--- надополнето ---

Ама не ја исклучувам можноста деновиве да навратам таму!!!

Ееии супер!
Кога ќе планираш да навратиш кај нас,пиши ми по ПП да идам до продавница да купам ишлери и кило Боза.

Брате ја усра сеа. Кај оди боза со ишлери курац? Ишлерите ај, ама зимај си лимонада за со нив.

Боза ... ма дај молим те.

Јадев вчера тоа,затоа ми текна.Ама искрено повеќе преферирам индијанки и кремпите со боровница.
Туку ај да не тераме оф топик,ќе му се пријаде некому :)

И јас исто мислам.... Оти Виган нефер победија и дадоа гол од офсајд...:icon_mrgr

Ееии супер!
Кога ќе планираш да навратиш кај нас,пиши ми по ПП да идам до продавница да купам ишлери и кило Боза.
Имаш !!! Бтв мене ми се пријаде упм не ти требаше ова ...

Ееии супер!
Имаш !!! Бтв мене ми се пријаде упм не ти требаше ова ...

Yeep, еве го
sp(14).jpg

На погрешните момци им аплаудираат :icon_lol: не ме заебавај донг, монг, ли...каде бе ало!?! :pos:

Пa и ја би за слаткара, него ќебапчилница, смрди :icon_lol:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom