В
Вори
Гостин
Мислам дека не го забележа смајлито на крај. Нормално дека никој не може знае, не играат Арсенал и Башкими, дерби е.
Ама дека со своја одлука Челзи го одложи натпреварот, така беше. Или тоа нема да го признаеш?
едит: своја неправилно донесена одлука.
Абе да знам точно,радо би ти признал верувај

Само не знам што било точно.Има фотки од денот каде што Лондон бил потопен од снег,има фотки каде што во Лондон е нормално,и имало услови за игра.
Нормално,и Челзи да се наоѓаше во боља форма од Манчестер,и вие да ја одложевте утакмицава ќе имаше некаква сумња од нас фановите на Челзи,но сепак мислам дека немало услови за да се одигра мечот.
--- надополнето ---
Се изморив од таканаречени озбилни дебати, бидејќи нема фајде. Со многу мал број членови се води добра дебата. Другото се е сеир и безвезални провокации.
Добро е што ме сваќаш дека само боцкам. Има многу што тешко сваќаат, како на пример другиот учесник во дебатата, кој испадна дека имал многу повеќе мислења од тебе, и ме извести дополнително дека всушност бил стар член што уште ми стои во листата на игнорирање. :tv:
Мал бил светов.
Порано бев таков кретен и одев серев по фанклубови со цел да изнервирам некого,сега тоа за среќа не е така.