Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Каков срам за Сител тв! Пред некој ден видов на реклама дека наскоро ќе почнувала некоја си индиска серија. Па до кога мајка му стара со овие индијците? Зар имаат пари да ги откупуваат овие срања, а немаат пари да ја обезбедат Премиер лигата. Какви лигуши...
Едно големо браво за Телма
Болдот е малку :eek:ftopic: ама мора да се признај :)
Ова ме потсеќа на нешто ...

Ао да беее, август месец, кога зборувавме сите за ова.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.869
Поени од реакции
11.550
Една работа не ми е јасна...ако на Руни Манчестер не му изгледа како клуб со амбиции и достигнувања (најтрофеен и најуспешен во англија последниве 20 години), тогаш на Торес како му изгледа Ливерпул? :icon_mrgr
Ах бе руни бе проста масо...your mum is ambitious enough!

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Што би правел Руни доколку би бил во Арсенал хаха :)

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Една работа не ми е јасна...ако на Руни Манчестер не му изгледа како клуб со амбиции и достигнувања (најтрофеен и најуспешен во англија последниве 20 години), тогаш на Торес како му изгледа Ливерпул? :icon_mrgr
Ах бе руни бе проста масо...your mum is ambitious enough!
Релевантноста на ова е?

Има поим се вика rationalizing, во македонскиот јазик не знам како е, прогуглај...

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.869
Поени од реакции
11.550
Руни треба уште утре да си оди, а не до јануари да се лигави.
Нека го земат во сити за 49843798 фунти плата и нека крши глава, ама никогаш нема да го доживее успехот од Јунајтед! Може да го сонува тоа.
А Легендите се паметат...муфљузите не.

--- надополнето ---

Релевантноста на ова е?

Има поим се вика rationalizing, во македонскиот јазик не знам како е, прогуглај...
НЕ, одамна знам дека на форумов не може да те разберат никако друго освен лично, затоа и го ставив смајлито - без никаква навреда ;)
Се работи за обичен пример, како може торес да игра и да ќути , а ова гомново да дава изјави дека најдобриот клуб во последниве години во Англија нема амбиции!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
НЕ, одамна знам дека на форумов не може да те разберат никако друго освен лично, затоа и го ставив смајлито - без никаква навреда ;)
Се работи за обичен пример, како може торес да игра и да ќути , а ова гомново да дава изјави дека најдобриот клуб во последниве години во Англија нема амбиции!
My bad then.

Не те сватив лично воопшто, тоа само Торес може, бидејќи него го спомна :)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
Oсвен што би бил најстариот и најдобриот? - Незнам :pos:
Ниту би бил најстариот, а и сигурно не и најдобриот ;)

А сега за домашно, убаво прочитај и размисли што сакав да кажам со тоа што го напишав претходно ;)

Поздрав ;)

Член од
2 март 2007
Мислења
4.576
Поени од реакции
3.773
И би му правел друштво на Волкот.. Човекот сигурно и дома се осеќа како странец.. :pos:
За некоја година Арсенал заедно со вас ќе биде тој што ќе дава најмногу играчи за репрезентацијата ;)

Едит: Уствари како тргнавте вие со младите може и да немате некој во репрезентацијата ;)

Rikal

Тој е тој: Специјалниот
Член од
18 септември 2010
Мислења
363
Поени од реакции
23
Каков срам за Сител тв! Пред некој ден видов на реклама дека наскоро ќе почнувала некоја си индиска серија. Па до кога мајка му стара со овие индијците? Зар имаат пари да ги откупуваат овие срања, а немаат пари да ја обезбедат Премиер лигата. Какви лигуши...
Едно големо браво за Телма
Болдот е малку :eek:ftopic: ама мора да се признај :)
Шо бе браво за Телма!? Нај ефтина им е Серија А и зато ја откупуваат. Уствари у право си, браво, конечно собравте храброст да се потрошите малце повеќе и почнавте да давате 5 натпревари и Преглед на колото!

ПС: Ако се толку моќни шо не фрлат милионче за Премиер Лига!!!

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
^ Работава е шо Телма си тера една мирољубива програма и не опинаат ко другиве телевизии.Тоа значи дека си останаа доследни со тоа што си почнаа.Сител сакаше да се докажи со нешто шо не е во нивни домет, и секако не успеа.Добро им одеше шпанското првенство.Знаеа дека преголем залак им е Премиер лигата, ама пуста желба за докажување

F

fantomX

Гостин
Руни треба уште утре да си оди, а не до јануари да се лигави.
Нека го земат во сити за 49843798 фунти плата и нека крши глава, ама никогаш нема да го доживее успехот од Јунајтед! Може да го сонува тоа.
А Легендите се паметат...муфљузите не.
Ја викам ќе остани во Манчестер Јунајтед. Ако стварно замини, еден месец од моментот на потпис со друг клуб ќе ја ставам неговата грда свинска глава на аватар. Ако пак остани, ти давам една слика за аватар од Најдобриот. Тери, се разбира. :icon_mrgr
Можи така?

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Ова ме потсеќа на нешто ...

Ао да беее, август месец, кога зборувавме сите за ова.
А во август виде ли на сител дека деновиве ќе почни нова индиска серија?

Колку само се правите дека се знаете....Ај врати се кај тие постови во август и види дали и тогаш не сум пишел! Пишав сега, затоа што сега видов дека ќе почнува некоја си нова индиска серија!

И уште едно... многу си.......

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
А во август виде ли на сител дека деновиве ќе почни нова индиска серија?

Колку само се правите дека се знаете....Ај врати се кај тие постови во август и види дали и тогаш не сум пишел! Пишав сега, затоа што сега видов дека ќе почнува некоја си нова индиска серија!

И уште едно... многу си.......
Ај наредниот пат кога ќе почне нова серија на Сител, јас ќе пишам и ќе ги ругам на форумов. Мешаш сапуници со фудбал. За Сител или било која тв, важни се парите од рекламите.
Глупи сапуници = секој ден (и тоа добри 5-6 саати) = многу баби и мајки (и загрижувачко ниво на машка популација) што гледаат = многу повеќе време за реклами = уште повеќе пари.

Зборот ми беше, веќе дискутирано на таа тема, сите се согласивме дека Сител е срање што не обезбеди пак права за премиер лига и тако даље.
И да, многу сум сеирџија, или бар така сакам да се мислам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom