Barclays Premier League 2010/2011

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
В

Вори

Гостин
Види ја статистиката бе Херкул,дал Челзи немаше воопшто шанси.
Случајна пречка на Бане викаш,а?

И не си компетентен да кажуваш ти,зошто Челзи барем изгуби од Сити,а Фарселона од некој си Херкулес кои дојдоа од чкљ лига
Ај сега иди дркај на голот на Тевез,зошто глеам си се навлажнил од победава нивна.

п.с.Ако сакаш уклучи Бумеранг,ти почна цртанот!

shema77

Borriello
Член од
30 јули 2009
Мислења
432
Поени од реакции
7
Добар фудбал немаше воопшто, само се тепаа по терен, челзи држеше топка, правеше шанси без завршеток, а сити чекаа само контра и тепаа, маваа, колеа и слично. Убаво кажа еднаш Ферги : u can't win the premier league with beautiful play...Не заслужи никој да победи според мене, но ете некој некогаш има повеќе среќа од другиот, неправда или како и да се вика, тоа е.
Со ова само се потврди теоријата дека ако си поголем копач од челзи, можеш да ги победиш :icon_lol: циганите од периферниот дел на Манчестер го докажаа тоа денес, очекувајте да изгубат од некои чкљ екипи во следниве кола, зошто се истушија скроз денес.

А судијата врска немаше од судење...
Одлично кажано брат!

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.402
Поени од реакции
16.632
Јесте да Маринер беше мизерен денеска,но не е крив за тоа Челзи што изгуби.

Ајде сега фанови на Арсенал и Манчестер,пишите дека на прв посериозен тест паднавме,па сега ќе изгубиме и од Марсеј,Арсенал и Астон Вила.И ќе се бориме за опстанок,и така тоа го чекавте вие цели 6 кола.

Иначе Челзи можеби им е пациент на умрениве две сезони,ама сигурен сум дека Арсенал и Манчестер ќе ги победат и тоа по двапати.
Никаква игра,чекаат на контри,тепаат ко ропачи,испалуваат напред и чекаат Тевез да даде гол.

^

Да,заслужена победа...ме интересира што толку беше заслужено?
Чим не сакаш да ти го мешкаат тимот и да даваат произволни коментари од таков тип, шо се брцаш у туѓи манџи и даваш небулозни мислења за тимови кои се главни конкуренти на Челси за титула и тоа за натпревари кои сеуште не се изиграни.

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
судијата да дозволеше погруба игра требаше да има од двете страни а не за мал контакт на бане врз милнер свири фаул а силва педерски го клоцна алекс а немаше ни гаул тука. да се одлучеше судијата да дели картони за погруба игра немаше шанси ропаците од шити да шутнат на гол

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.784
Поени од реакции
11.347
Не бе, судииве во Англија се тенеќиња невидени, врска немаат од судење.
Ме чуди што даде само 5 жолти картони, а имаше толку многу фаули и тегнење...башка и на 2 минути пред крај суди офсајд а анелка уште не беше влезен во таа линија...и мал милион други случаи.
Неутрален сум нормално, ама вакви судиско-педерски лигавења мразам, зошто утре и на мојот Јунајтед ќе му се случи нешто вакво...ти ебам и судии и се!

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.021
Поени од реакции
22.929
Види ја статистиката бе Херкул,дал Челзи немаше воопшто шанси.
Случајна пречка на Бане викаш,а?

И не си компетентен да кажуваш ти,зошто Челзи барем изгуби од Сити,а Фарселона од некој си Херкулес кои дојдоа од чкљ лига
Ај сега иди дркај на голот на Тевез,зошто глеам си се навлажнил од победава нивна.

п.с.Ако сакаш уклучи Бумеранг,ти почна цртанот!
Не ми треба статистика,кога го изгледав цел натпревар.
Случајна пречка на Ивановиќ,тоа беше максимумот од таа ситуација.
Во доза на немоќ ми спомнуваш Херкулес и Фарселона:pos:

Поздрав и до тебе.

A

Alexander Nevsky

Гостин

Поздрав и до тебе.
Поздрав и до тебе.

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016

Поздрав и до тебе.
Ќе те поздрави цела Баскија после...

Ф

Фил Ајви

Гостин
Незнам како можеше да не го свири фаулот врз Тевез при контра од страна на Алекс, рака на срце не свиреше и Копмани кога ја закачи со рака пред 16 ама барем во оваа ситуација имаше мешаница.

Член од
8 август 2008
Мислења
2.680
Поени од реакции
512
Прво полувреме не гледав, ама според она што го видов во второ Челзи не заслужи да победи, уште помалку Сити.
Лежерноста на почетокот на 2ро полувреме, без желба за напад ни се удри од глава. Средниот ред и нападот играа без никаква хармонија, никаква подвижност и сл. Сити играа со 12 играчи во одбрана (пошо нели Компани ја повика и публиката пред натпреварот) со добро познатата тактика: шутни ја напред кон Тевез.
Не ми е јасно зошто дебелиот го извади Дрогба, место да го остави како сидраш во 16 метри, за после да се нафрлуваат топки кон Стариџ.

Се на се мизерен и досаден натпревар (т.е. 2ро полувреме) никој не заслужи да победи но она што се памти е резултатот и бодовите.
Некои судиски одлуки нема да коментирам, колку и да беа какви и да беа, никој не ни е виновен за овој наш пораз

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Поздрав и до тебе.

ДА ВИ ЕБАМ ТИМОТ ,КАКО МОЖЕ ДА СЕ ФАЛИТЕ СО ТАА ПОБЕДА,ЧЕЛЗИ ИМАШЕ 4 ЧИСТИ ПЕНАЛИ НЕДОСУДЕНИ
:nerv::nerv::nerv::nerv:

--- надополнето ---

Редно БЕШЕ.

:pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom