Barclays Premier League 2010/2011

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2010/11 во Barclays Premier League?

• Вкупно гласачи
    472
Статус
Затворена за нови мислења.
25 годишен или се заебаваш?

Овој муабет го теравте и лани кога Челзи по првите кола победуваше се.И викавте дека слаби на почеток противници,ќе сме ги виделе после.
Дојде и тој момент.Дома со Тотенхем 3-0.Ги тепавме нив,вие викавте дека Тотенхем се pure shit сезонава,и слични муабети.
Дојде на ред и Ливерпул.Нив ги сјебавме исто дома 2-0,тогаш викавте дека Ливерпул е слаб ово оно.
Ја не можам крајот да ви го фатам стварно..
Сте кикснале,сте кикснале.Никој не прокоментира освен ХедХантер,кој веројатно го мислеше тоа иронично.Ја не знам што одма скокате,и се фаќате за тоа дека Челзи играл против Виган,а Манчестер против Фулам.

Давор, ај осети го подобро постот!
Пробувам да сум ироничен. Коментирав на коментарот над мене, за тоа дека на Челзи му се паѓале послаби.
Мене тоа не ми е јасно како може на Челзи да му се паѓаат послаби, кога игра во иста лига со Ман У. Или, само тие два тима играат стандардно тука, а другите ги менуваат на лотарија. Па кој се падне, се падне. Пример, за Челзи - Честерфилд. За Манчестер - Арсенал. После, другата недела - уште една лотарија. И тн.

Читај подобро!

aj be ne tuku provociraj be? Deka vas slabi vi gi dadoja na pochetok? ke prajme muabet ko che izigrate so everton i so fulham

Пријател порано или покасно мора со сите тимови да се изигра,нема врска дека игра во 1 коло или 15.

Давор, ај осети го подобро постот!
Пробувам да сум ироничен. Коментирав на коментарот над мене, за тоа дека на Челзи му се паѓале послаби.
Мене тоа не ми е јасно како може на Челзи да му се паѓаат послаби, кога игра во иста лига со Ман У. Или, само тие два тима играат стандардно тука, а другите ги менуваат на лотарија. Па кој се падне, се падне. Пример, за Челзи - Честерфилд. За Манчестер - Арсенал. После, другата недела - уште една лотарија. И тн.

Читај подобро!

Тогаш моја грешка што не ти ја сфатив иронијата.
Игнорирај го постот,слободно.

Евертон - Ман Утд ќе биде добар натпревар.
Лани ги скапаја на домашен терен, утре исто. Можам да се кладам. Евертон не е тим кој преферира барем нерешено со фаворити за титулата. Или губење (1-6 од Арсенал прво коло минатата сезона), или колење 3-1 на Манчестер, исто минатата сезона.

"Шефе" не знам со кое право ми се прајш експерт. Ако ретко пишам во фудбал не значит дека не пратам.
Ваквите експерти ко тебе ги имат многу на форум, па затоа ги одбегавам овие теми.
Како демек = држи се до темата филмови.
А бе ој мафни се мочко еден.
Единствениот кој се праи експерт си ти. Читај си го првото мислење и уживај во смешките шо си ги напишал! Евертон или губел или тепал! Уше да речеше Евертон или губи или тепа или нерешено игра и безмисленоста на твоето мислење ке беше комплетна. Арно ти реков, држи се во темата филмови. Барем таму си добар.
Иначе заврши 3-3 утакмицата ако немаш видено.
Културен модераторе!

Единствениот кој се праи експерт си ти. Читај си го првото мислење и уживај во смешките шо си ги напишал! Евертон или губел или тепал! Уше да речеше Евертон или губи или тепа или нерешено игра и безмисленоста на твоето мислење ке беше комплетна. Арно ти реков, држи се во темата филмови. Барем таму си добар.
Иначе заврши 3-3 утакмицата ако немаш видено.
Културен модераторе!
Само си кажав свое мислење. Ама изгледа ви го нарушив мирот шо реков Евертон е достоен противник на Манчестер.
Ги следам Евертон од мал, па ако мислиш дека за инает го напишав, не, воопшто не беше така.

Само ти и тие чомбиња ко тебе, со некој Чомбе Јунајтед синдром или "да мразиме све шо е од Милан", да ги немавте годините стаени под аватар, ќе мислев дек сте седмо одделение.
Ми велиш да се држам до темата за филмови, ко шо рече за Кандрева еден јувенташ порано "едно големо ЛОЛ за дечково", тешко дека од тебе би послушал таков совет :).

Тва ако е гол на колото, јас сам фудбалер на годината! :) Пази, резултат 3-1, Арсенал имат целосна контрола, играат последни минути, играта е формална, Болтон не се замарат, тие си подават как на шева, малко простор Фабрегас добар пас, го исфрла Вела и тај завршница как 70% од напаѓачите у ПЛ. Тва ли гол на колото или е твојо Арсенал? :) Неможам да кажам ни оти е акција на колото, а не па гол, ама можам да те разберам... Сакам да ти кажам оти тва е разликата меѓу мене и тебе, знааш кој маабет го правииме, тва шо неможеш да го разбереш... :)

Епа господине „фудбалер на годината“, ќе може ли еден автограм? :tv:

Нема нема, и ќе ме изнасмее некој пост на кајганава :)

Епа господине „фудбалер на годината“, ќе може ли еден автограм? :tv:

Нема нема, и ќе ме изнасмее некој пост на кајганава :)

Ка си глуп, ќе се смееш, шо да ти праам. Такви "непрошетани" стручњаци как тебе, шо не се виделе вистински акции и потези ќе се восхитуват и на жонглере, а не и на такви "голови на колото". :)

Тва ако е гол на колото, јас сам фудбалер на годината! :) Пази, резултат 3-1, Арсенал имат целосна контрола, играат последни минути, играта е формална, Болтон не се замарат, тие си подават как на шева, малко простор Фабрегас добар пас, го исфрла Вела и тај завршница как 70% од напаѓачите у ПЛ. Тва ли гол на колото или е твојо Арсенал? :) Неможам да кажам ни оти е акција на колото, а не па гол, ама можам да те разберам... Сакам да ти кажам оти тва е разликата меѓу мене и тебе, знааш кој маабет го правииме, тва шо неможеш да го разбереш... :)
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif

Да,да,таа е разликата помеѓу мене и тебе.
Ти гледаш нешто шо јас/ние шо не сум/сме играл/е фудбал неможаме да го видаме,ти как “фудбалер“ имаш многу повеќе знаење од нас.:))

Само си кажав свое мислење. Ама изгледа ви го нарушив мирот шо реков Евертон е достоен противник на Манчестер.
Ги следам Евертон од мал, па ако мислиш дека за инает го напишав, не, воопшто не беше така.

Само ти и тие чомбиња ко тебе, со некој Чомбе Јунајтед синдром или "да мразиме све шо е од Милан", да ги немавте годините стаени под аватар, ќе мислев дек сте седмо одделение.
Ми велиш да се држам до темата за филмови, ко шо рече за Кандрева еден јувенташ порано "едно големо ЛОЛ за дечково", тешко дека од тебе би послушал таков совет :).
Не знам зашо мешаш чомбиња момбиња кога нема никаква врска со нашата конверзација. Конверзацијата е помеѓу две лица од кои едното лице фино и културно го упатува другото на друга тема каде што тоа лице е далеку далеку поинформирано и е барем со интелегентни ставови. Е сеа тоа лице тргнува во напад против Јунајтед бидејки смета дека изгледал повеќе утакмици меѓу Евертон и Манчестер во ПЛ отколку епизоди на лудите 70ти, а не знае дека во последниве 4 години Јунајтед има изгубено само лани на Гудисон, а пред тоа има едно нерешено и две победи! Али нели Евертон секоаш биле лекот за Манчестер. :)
И ја си кажав свое мислење за твојата стручност али нели ти си модератор4е па моеш комотно да му речеш на било кој шо сакаш, се осеќа дури и тоа твое модераторско "Ја знам највеќе од сите на било која тема" . Кој смее да се сомнева во знаењата фудбалски на модератор4ето на филмови, silly me!
Милан имам потреба да ги мразам колку шо иам потреба тебе да те мразам. :)

--- надополнето ---

pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif
pos23.gif

Да,да,таа е разликата помеѓу мене и тебе.
Ти гледаш нешто шо јас/ние шо не сум/сме играл/е фудбал неможаме да го видаме,ти как “фудбалер“ имаш многу повеќе знаење од нас.:))

У право е Жан, кизне колку грди голови имало колово па вој шо го одбрале!

У право е Жан, кизне колку грди голови имало колово па вој шо го одбрале!
Па гледам и на еуроспорт го ставиле во најдобри 5 голови,но и на Артета не беше лош,сепак беше вреден еден цел бод за Евертон,за во топ 3 ќе го биде.

Па гледам и на еуроспорт го ставиле во најдобри 5 голови,но и на Артета не беше лош,сепак беше вреден еден цел бод за Евертон,за во топ 3 ќе го биде.

Ама ти моли се да не дојде Јунајтед на Емирати! Полека полека ви стануеме кошмар! :)

Ама ти моли се да не дојде Јунајтед на Емирати! Полека полека ви стануеме кошмар! :)

Абе седи раат еве не можеме да спиеме. Неможем да сватим што имате проблем со тоа што гол од Арсенал е ставен за гол на колото? Не бидите патетика навивајте за Манчестер али и гледајте фудбал и не туку се прајте многу паметни и кулирајте. Според вас се што нема да направи манчестер нечини. Дечишата недораснати

И пак трето место ќе сте на крај
icon_sad.gif
icon_lol.gif

И што дека ќе сме трето. Ние пак ќе си навиваме за Арсенал. Голема работа нема да можеме да дишеме и срцето ќе престане да ни чука

И вие имавте 3-1 резултат па ви шибнаа 2 гола во 90+` значи не е битно кој е резултатот се игра до крај доказ за тоа е вашиот натпревар.
НЗ какво оправдување е то ама ај.
Искрено и третиот гол беше посебен ала Анри.
Ама да замижиш при ваква акција при ист резултат на кој вие изгубивте 2 бода, не ми е сфатливо.
Останете ми со здравје лани се спасивте со судии на Олд Трафорд оваа год. тешко.:baeh:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom