Работнички - Ливерпул 29.07.2010 - 20:45

• Креатор на темата Креатор на темата RAUL
  • Време на започнување Време на започнување

Rabotnicki vs Liverpool

• Вкупно гласачи
    134
Атмосферава погреб.

Што сакаш атмосфера кога секој држи фото апарат во раце :)
А и Работнички се мизерија невидена, не дека нешто повеќе се Ливерпул, ама овие нашите падни-стани.

Срамота стварно ова со исфиркувањето на Грков од каде знаете можеби он нема такви ставови кон Македонија на крај краева дечкото е фудбалер не политичар знам да се свиркало да направил нешто ама овака е глупо.. стварно глупо изгледа бетер сме од Африканциве што го свиркаат единствениот белец што им игра во тимот.

Инаку ќе видите нерешено 1-1 ќе заврши натпреваров.

еј поштењачи ај ве молам поштедете од патетика.
каде се видело свирење на играч?!?

се видело. оној што гледа фудбал видел. оној што не гледа, се прашува.

свирење од секакви побуди. политички, расни, лични... итн.

на ужасно досаден натпревар, освен да се иживљаваш со грк, што може друго да правиш.
како го жалите, ко прв братучет да и е на мајка тереза

еј поштењачи ај ве молам поштедете од патетика.
каде се видело свирење на играч?!?

се видело. оној што гледа фудбал видел. оној што не гледа, се прашува.

свирење од секакви побуди. политички, расни, лични... итн.

на ужасно досаден натпревар, освен да се иживљаваш со грк, што може друго да правиш.
како го жалите, ко прв братучет да и е на мајка тереза

Може само кај заостанати работи од политички причини да се исфирка играч, не дека го жалам ама навистина глупо е не се слуша ни едно навивање од нив само се замараат со еден глупав грк цел натпревар божем којзнае колку вреди.

Кај не се видело! Балотели еден натпревар не изигра за Интер како што треба, без извиркување, Адебајор за Ман. Сити против Арсенал неможеше топка да прими(а гол даде:smir:). Има милион вакви случаи, не сме ние први! А за да не е добро, не е......
Сарказам бе брат, аман ! Ваљда емотиконот на крај нешто значи.

сакате успех од тим чии играчи се усрани и очекуваат да изгубат уште пред утакмица?
ја го сакам работнички ама без пари и без уложување во МК фудбалот ништо

Само јас заприметив дека нашиот „експерт“ Ѓорѓи Христов го прогласи Хоџсон за менаџер на годината во Англија за прошлата сезона?

Срамота за Македонија за свирење на играчот киргиакос , се посрамотивме пред европа , ова покажува дека немаме почит кон футбалот

Ај оди играј кантер. Сигурно луѓето не свират од што им е арно.
Фудбал е! И баш дека е фудбал нека свират. А кога Гејците ќе испаднат со транспаренти „славо-бугари“ никому ништо... бидејки тие се во Европа и не се срамат.

А фудбалот... ми е мака што станав да го гледам. :)

Нема да ги критикувам нашите за да не ме нападнете веднаш. Ќе кажам само - овој Шкртел мноооогу силен бек, или па не......

Нгог беше најдобар 2 гола

39028_129834323725829_100000977878048_143785_4849176_n.jpg

Само јас примети или осветлувањето беше како у маало на игралиште....Инаку за утекмицата не ни коментирам не сум разочаран затоа шо очекуваше дури и полошо од овоа(ако се може)..

Само јас заприметив дека нашиот „експерт“ Ѓорѓи Христов го прогласи Хоџсон за менаџер на годината во Англија за прошлата сезона?

па и беше прогласен за менаџер на годината, само незнам дали од FA или од некој весник...

досадна утакмица, не избрукаја максимално тетекс и работнички.

--- надополнето ---

и свирењето беше ноу комент, сега читам странски форуми каде што јадат лања за нашиот народ и неможам да се измешам и да не одбранам оти неам аргумент...

Закон атмосфера !
Незнам дали гледам театарска престава или фудбалски натпревар :tv:
Ќе се самоцитирам само.....

А да,оваков досаден натпревар можеше да се изгледа и во домашното првенство,немаше потреба Ливерпул да доаѓа....

п.с Не ми се верува за што дискутирате,зашто го свиркале гркот ! :pos:
:zver:

Тапа утакмица. Таман направивме еден бран и падна и вториот гол.
Гркот го исвиркувавме зошто беше најитересното нешто на теренот :icon_lol:

И сеуште не можам да сфатам како падна првиот гол...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom