- Член од
- 21 јули 2010
- Мислења
- 20
- Поени од реакции
- 0
Овој голем настан ќе се одржува на 21 август ... за повеќе информации и пријавување http://www.mesf.mk/
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хаха уште ли играте кантер стара ама многу заразна игра ја играв 2 месеца ама сега ми се здосади едно те исто инаку можеше да дадеш повеќе информации да знаеме што е ова а не вака ништо не си напишал ај ако сакаш објасни што е ова? :smir:
Eпа не сум знаел еве сега дознавам што било тоа а реков играв 2 месеца кантер па ми се здосади, многу читеришта има.ако си играл кантер подолго време сигурно ќе знаеш ова е настан каде што се собираат сите гејмери и најдобрите ја преставуваат Македонија во светот..ваа година мислам дека настанот е во Кина минатиот беше во Келн.
Да да ќе има ... дадов адресата провери ќе видиш...А ќе има нешто квалификации за WCG во Македонија за FIFA, PES ?
Eпа не сум знаел еве сега дознавам што било тоа а реков играв 2 месеца кантер па ми се здосади, многу читеришта има.
Да да ќе има ... дадов адресата провери ќе видиш...
Заврши шестото по ред Национално првенство во е-спорт WCG2010, кое се одржа на Градскиот плоштад „Македонија“, овозможено од T-Home и Град Скопје, а во организација на Македонската е-Спорт Федерација. Меѓу главните помагатели на WCG2010 Macedonia беа Samsung, TnT IT Market, Enternet, Wizard, Netgear и Агенцијата за млади и спорт. Ова воедно е и најмасивното Национално првенство до сега. Присутни беа повеќе од 1000 љубители на сајбер спортот, а учествуваа 60 тимови кои меѓусебно се натпреваруваат во најпопуларната дисциплина Counter Strike. Како трето пласирани оваа година завршија гејмерите од Dark Side кои пред некоја година имаа ретка шанса да се најдат на врвот. На големо изненадување, со сребро се закитија поранешните шампиони кои четири години по ред ја претставуваa македонската е-спорт репрезентација надвор од Македонија, тимот SimpleX. И На крај, победникот, тимот кој за прв пат ќе ја претставува Македонија на Големото Финале во Лос Ангелес од 30-ти септември до 3-ти октомври, тимот Entity.
нема фифа/пес
само од Counter-Strike 1.6 ќе имаме преставник на wcg
Duffy пак изгубил у финале (како пред две години). Не кажувајте само дека овие се пак некои од Охрид.
Охриѓани пак?
пред две години тепаа симплекс со дафи,од Охрид немало до сега преставници овие се први се гледа колку знаеш само тресеш
Mislam deka te vidov u Petokot vleze na 2 sekundi samo u shatorot dzirna sho ima i si otideako bese ti ne sum bas siguren