qWCG Кантер страјк 1.6 Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата FilipI
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 јули 2010
Мислења
20
Поени од реакции
0
Овој голем настан ќе се одржува на 21 август ... за повеќе информации и пријавување http://www.mesf.mk/

Хаха уште ли играте кантер стара ама многу заразна игра ја играв 2 месеца ама сега ми се здосади едно те исто инаку можеше да дадеш повеќе информации да знаеме што е ова а не вака ништо не си напишал ај ако сакаш објасни што е ова? :smir:

А ќе има нешто квалификации за WCG во Македонија за FIFA, PES ?

Хаха уште ли играте кантер стара ама многу заразна игра ја играв 2 месеца ама сега ми се здосади едно те исто инаку можеше да дадеш повеќе информации да знаеме што е ова а не вака ништо не си напишал ај ако сакаш објасни што е ова? :smir:

ако си играл кантер подолго време сигурно ќе знаеш ова е настан каде што се собираат сите гејмери и најдобрите ја преставуваат Македонија во светот..ваа година мислам дека настанот е во Кина минатиот беше во Келн.

ако си играл кантер подолго време сигурно ќе знаеш ова е настан каде што се собираат сите гејмери и најдобрите ја преставуваат Македонија во светот..ваа година мислам дека настанот е во Кина минатиот беше во Келн.
Eпа не сум знаел еве сега дознавам што било тоа а реков играв 2 месеца кантер па ми се здосади, многу читеришта има.

А ќе има нешто квалификации за WCG во Македонија за FIFA, PES ?
Да да ќе има ... дадов адресата провери ќе видиш...

Eпа не сум знаел еве сега дознавам што било тоа а реков играв 2 месеца кантер па ми се здосади, многу читеришта има.

Ти брат ако си играл 2 месеца сигурно не го знаеш ни системот како се игра затоа викаш дека има читеришта и сл.

Бај да веј ова е world cybers gamers е меѓународно собирање на гамери во повеќе игри јас го прецизирав кантер страјкот затоа што тоа го играме највеќе овде...
А ова што ќе се одржи кај нас се квалификации за тоа собирање...
Првата екипа која ќе победи оди бесплатно во ЛА.САД. а втората исто така може да оди но неверувам дека имаат толку пари...

на wcg во L.A иде само првата екипа :)

иначе доколку сака некој денес да гледа live stream од натпреварите еве сервери за HLTV:

qWCG HLTV Server 1 - 62.162.162.42:27020
qWCG HLTV Server 2 - 62.162.162.43:27020
qWCG HLTV Server 3 - 62.162.162.44:27020
qWCG HLTV Server 4 - 62.162.162.45:27020

Поздрав

нема фифа/пес

само од Counter-Strike 1.6 ќе имаме преставник на wcg

2ufgao5.jpg

Заврши шестото по ред Национално првенство во е-спорт WCG2010, кое се одржа на Градскиот плоштад „Македонија“, овозможено од T-Home и Град Скопје, а во организација на Македонската е-Спорт Федерација. Меѓу главните помагатели на WCG2010 Macedonia беа Samsung, TnT IT Market, Enternet, Wizard, Netgear и Агенцијата за млади и спорт. Ова воедно е и најмасивното Национално првенство до сега. Присутни беа повеќе од 1000 љубители на сајбер спортот, а учествуваа 60 тимови кои меѓусебно се натпреваруваат во најпопуларната дисциплина Counter Strike. Како трето пласирани оваа година завршија гејмерите од Dark Side кои пред некоја година имаа ретка шанса да се најдат на врвот. На големо изненадување, со сребро се закитија поранешните шампиони кои четири години по ред ја претставуваa македонската е-спорт репрезентација надвор од Македонија, тимот SimpleX. И На крај, победникот, тимот кој за прв пат ќе ја претставува Македонија на Големото Финале во Лос Ангелес од 30-ти септември до 3-ти октомври, тимот Entity.

Duffy пак изгубил у финале (како пред две години). Не кажувајте само дека овие се пак некои од Охрид.

Охриѓани пак?

пред две години тепаа симплекс со дафи,од Охрид немало до сега преставници овие се први се гледа колку знаеш само тресеш

пред две години тепаа симплекс со дафи,од Охрид немало до сега преставници овие се први се гледа колку знаеш само тресеш

тепаа бре Охриѓани на некој турнир тука, а Дафи енд ко. беа втори , сто посто сум сигурен, ќе ти кажам, кога ќе го прашам

Mislam deka te vidov u Petokot vleze na 2 sekundi samo u shatorot dzirna sho ima i si otide :) ako bese ti ne sum bas siguren

во саботата само поминав од таму набрзинка да не видам некој познат
а во неделата седев накај 2-3ч у тој кафичот и гледав на плазмите :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom