F
fantomX
Гостин
„Каблетел“ влезе и во Прилеп, така да нема појќе гледање ништо. Само ЕСПН Америка и фантастичните „бишкари“ во „спортот“ наречен „базебол“. И секако, Екстремните спортој, во додатен пакет се разбира. :tv:Te сфаќам јас, но проблемот е што кај нас има премногу кабловски оператори, некој се отворени ради-реда и не сакаат да вложуваат во нивната програма, не сакаат да има спортски тв, освен Јуроспорт(1 и 2) друго нема ништо од спорт.
Тоа ми беше поентата, е сеа некој ќе гледа во Прилеп, Битола или некој друг град, а некој ќе биди лишен од преноси од Премиер лига или Серија А.
Да се има ред во државата т.е во кабловските оператори нема ја да се бунам тука, ќе си уживам и ќе си гледам Спорт Клуб(Србија или некој друг) нема да ми пречи јазик.
Еве уште нешто од форумот:
Според то, се сомневам дека само локалните оператори не се заинтересирани за спортска понуда. Кабле не е баш локален.
За Спортклуб, не гледам зошто да ми пречи јазикот. Коментатор ми треба ако гледам нешто со шо не сум толку запознат. А ако гледам дуел на Манчестер Јунајтед и Челзи на пример, нема никаква потреба од коментатор. Кинески нека е тогаш, нема проблем.
И според овај цитат од нивниот форум, ти шо го постира, двата канали на Спортклуб ги очекувам во додатен пакет по цена од 350 денари месечно преку Боом или Макс. Веројатно е и глупиот „голферски канал“ да го пуштат тука, чисто заради поголемо покритие на парите.