Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Нема шанси да останиме без Италијанско и Англиско, едноставно има многу гледачи.
Сител ќе го пренесуваат пак
Од кај ти е информацијава????? На сител нема никаква најва дека ќе пренесуваат
А што ќе биде со програмата што ќе ја пуштаа,Спорт Клуб Македонија ????

И да нема Македонски Спорт Клуб,на српскион Спорт Клуб ќе пренесуваат ПЛ.

Шо резил, еден никаков романски канал кој пренесуваше само УЕФА куп и Романска лига го имаше своевремено по кабловските, од „мојата“ во Прилеп овде ми рекоа дека тој бил еден од ретките за кои можат да регулираат авторски права, тогаш се разбира, пред некоја година. Ако можи тоа романско „чудо“ од канал да се емитувало легално на наша територија, не гледам оти Спортклуб Српски/Унграски/Каковидае да не можи да се регистрира, ништо од нивната понуда не оди на наши канали ако веќе ниеден македонски канал не пренесува Премиер Лига. Освен Вимблдон, две недели годишно шо трај.Ех таман работа, цела Македонија ги фаќа тие две програми
Исто како сител, само што ќе биди на српски јазик.
Резил.
Te сфаќам јас, но проблемот е што кај нас има премногу кабловски оператори, некој се отворени ради-реда и не сакаат да вложуваат во нивната програма, не сакаат да има спортски тв, освен Јуроспорт(1 и 2) друго нема ништо од спорт.Шо резил, еден никаков романски канал кој пренесуваше само УЕФА куп и Романска лига го имаше своевремено по кабловските, од „мојата“ во Прилеп овде ми рекоа дека тој бил еден од ретките за кои можат да регулираат авторски права, тогаш се разбира, пред некоја година. Ако можи тоа романско „чудо“ од канал да се емитувало легално на наша територија, не гледам оти Спортклуб Српски/Унграски/Каковидае да не можи да се регистрира, ништо од нивната понуда не оди на наши канали ако веќе ниеден македонски канал не пренесува Премиер Лига. Освен Вимблдон, две недели годишно шо трај.
Ако смета коментарот случајно шо е на странски јазик, немам никаков проблем тој да се прекини. Напротив, уште поарно.
SK u Makedoniji krece uskoro. Nadamo se da ce se to ostvariti u avgustu.
Gledaoci u Makedoniji imace i SK i SK+.
Na velikom broju prenosa bice Makedonski komentatori.
Oprostite sto ste cekali na odgovor i nadamo se da ste zadovoljni ovim informacijama.
Vas SporKlub.