Нема повеќе бесплатно гледање на Англиската Премиер лига!

• Креатор на темата Креатор на темата Timmy_SR
  • Време на започнување Време на започнување
на нет може да се гледа се и сешто кога сакаш и колку сакаш:baeh:

Нема шанси да останиме без Италијанско и Англиско, едноставно има многу гледачи.

AБЕ ДРУЖЕ .... СПОРТ КЛУБ ГИ ЗАБОЛЕ ЗА ТОА ДАЛИ У МКД ИМА МНОГУ ЉУБИТЕЛИ НА ОВИЕ ДВЕ ПРВЕНСТВА ....

патем некаде погоре прочитав дека кабелските ќе мора да ги исклучат - ДА ВИДАМ ДА НЕ ВЕРУВАМ --- Македонија и се е можно али ова неееее.....

Можда само у Скопје. Баш сакам да видам како ќе ги натераат оние у Гостивар, Тетово, дебар, па и во другите помали радови ....
Тоа е работа на Совет за Радуо КОНФУЗИЈА упссс Ди-фузија .... А таму морон до морон ... Го заболе за гледачите ...

И не верувам дека ќе се гледа СК или Арена без пари ... Која е логиката да опнат еден тон пари за МКД а да не наплатат за тоа ??????

Погледнете ги цените на дополнителните пакети на Т-Home & Boom TV за два канала Спорт Клуб моја претпоставка минимум 500 месечно а ако сакате и Арена (таму се 4 канала) ееее малку повеќе.

САМО ЕДНО МИ Е ЈАСНО ДЕКА ПОЧЕТОКОТ АКО НЕ И ЦЕЛ АВГУСТ НЕМА ГЛЕДАЊЕ ПРЕМИЕР ЛИГА

А што ќе биде со програмата што ќе ја пуштаа,Спорт Клуб Македонија ????

А што ќе биде со програмата што ќе ја пуштаа,Спорт Клуб Македонија ????

Никој ништо не кажува.:toe:
Нит па нешто се збори во јавноста дека ќе има македонски канал од страна на спорт клуб.
Да беше на Сител тв, до сеа ќе имаше реклами и реклами, ама изгледа ништо не е сигурно. Рекламата на сајтот им стои од лани :)
Басни :)

Postovani Aleksandre

U Makedoniji ce ici programi SK i SK+.
U ovom trenutku je jako tesko reci koji ce nas operateri uzeti u Makedoniji, mi se nadamo da ce svi.

Vas SportKlub

- од форумот на српски Спортклуб.
Се сомневам во македонски Спортклуб, ќе оди овај српскиов ко шо е.

И да нема Македонски Спорт Клуб,на српскион Спорт Клуб ќе пренесуваат ПЛ.

И да нема Македонски Спорт Клуб,на српскион Спорт Клуб ќе пренесуваат ПЛ.

Ех таман работа, цела Македонија ги фаќа тие две програми :)
Исто како сител, само што ќе биди на српски јазик.
Резил.

Ех таман работа, цела Македонија ги фаќа тие две програми :)
Исто како сител, само што ќе биди на српски јазик.
Резил.
Шо резил, еден никаков романски канал кој пренесуваше само УЕФА куп и Романска лига го имаше своевремено по кабловските, од „мојата“ во Прилеп овде ми рекоа дека тој бил еден од ретките за кои можат да регулираат авторски права, тогаш се разбира, пред некоја година. Ако можи тоа романско „чудо“ од канал да се емитувало легално на наша територија, не гледам оти Спортклуб Српски/Унграски/Каковидае да не можи да се регистрира, ништо од нивната понуда не оди на наши канали ако веќе ниеден македонски канал не пренесува Премиер Лига. Освен Вимблдон, две недели годишно шо трај.
Ако смета коментарот случајно шо е на странски јазик, немам никаков проблем тој да се прекини. Напротив, уште поарно.

Шо резил, еден никаков романски канал кој пренесуваше само УЕФА куп и Романска лига го имаше своевремено по кабловските, од „мојата“ во Прилеп овде ми рекоа дека тој бил еден од ретките за кои можат да регулираат авторски права, тогаш се разбира, пред некоја година. Ако можи тоа романско „чудо“ од канал да се емитувало легално на наша територија, не гледам оти Спортклуб Српски/Унграски/Каковидае да не можи да се регистрира, ништо од нивната понуда не оди на наши канали ако веќе ниеден македонски канал не пренесува Премиер Лига. Освен Вимблдон, две недели годишно шо трај.
Ако смета коментарот случајно шо е на странски јазик, немам никаков проблем тој да се прекини. Напротив, уште поарно.
Te сфаќам јас, но проблемот е што кај нас има премногу кабловски оператори, некој се отворени ради-реда и не сакаат да вложуваат во нивната програма, не сакаат да има спортски тв, освен Јуроспорт(1 и 2) друго нема ништо од спорт.
Тоа ми беше поентата, е сеа некој ќе гледа во Прилеп, Битола или некој друг град, а некој ќе биди лишен од преноси од Премиер лига или Серија А.
Да се има ред во државата т.е во кабловските оператори нема ја да се бунам тука, ќе си уживам и ќе си гледам Спорт Клуб(Србија или некој друг) нема да ми пречи јазик.

Еве уште нешто од форумот:
SK u Makedoniji krece uskoro. Nadamo se da ce se to ostvariti u avgustu.
Gledaoci u Makedoniji imace i SK i SK+.
Na velikom broju prenosa bice Makedonski komentatori.

Oprostite sto ste cekali na odgovor i nadamo se da ste zadovoljni ovim informacijama.

Vas SporKlub.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom