Каква ќе биде одлуката на Меѓународниот суд на правдата за независноста на Косово?

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување

Како ќе постапи Судот по прашањето за независноста на Косово?

• Вкупно гласачи
    46
Мегународниот суд е мислене, огледало на нивните представници. Како и во Хаг. Судат Милошвеик, а не Тачи дека е наркотрафикант и военен престапник
Тои суд нема никакво jуридическо задолжуване. Искажува мислене. Наркодржавата Косово никогаш нема да биде призната од сите држави дури и во Европа. И никогаш нема да биде нормална држава. Не гледам лошо ни кум срби ну кум оние со плоските глави и клепите уши дека се плодат како заици. Това ми е мислене и ако некои ми даде обратни доводи ке ги приема
Hahaha, koj nasol da zboruva za droga, do vcera bonboni so pominat rok prodavavte i site kamioni koi tranzitno pominuvaa preku Blgarija im gi ukradovte farovite a sega ni solite pamet.:tv:

Во времето на Југославија Косово било како сите други федеративни држави во неа? Не гледам причина да не е независно..
Јок, не беше, беше автономија исто како воводина, во 1981 година избувнаа немири за да биде република, имаше вмешано прсти и странски разузнавачи, ова се случуваше во континуитет ( 1986 ) во 1989 дојде милошевиќ и тогаш ја укина автономијата и се гледаше распадот на Југославија ( ама не почна од Косово ). Некој планот добро го смислил, колку и да се сака Косово не можеше да биде Република или држава ако нешто големо не се случеше, то ес да се донесе големо количество на оружје од Албанските магацини и касарни после немирите таму во 1997, е после таа година почна на големо да се пука, местенки, СНН ББС ( знаете веќе како иде таа пропаганда )... Накратко така беше. Да не беше така тврдоглав Милошевиќ, да не беа сите срања во и надвор од Србија Косово тешко дека ќе беше што е сега. Накратко тоа е поновата историја на Косово.

Мегународниот суд е мислене, огледало на нивните представници. Како и во Хаг. Судат Милошвеик, а не Тачи дека е наркотрафикант и военен престапник
Тои суд нема никакво jуридическо задолжуване. Искажува мислене. Наркодржавата Косово никогаш нема да биде призната од сите држави дури и во Европа. И никогаш нема да биде нормална држава. Не гледам лошо ни кум срби ну кум оние со плоските глави и клепите уши дека се плодат како заици. Това ми е мислене и ако некои ми даде обратни доводи ке ги приема

Prvo obidi se da pisuvas na makedonski jazik, a ne na bugarski.

Ako e taka kako sto vikas ti, togas sto kur srbija si pobara mislenje od toj megunaroden sud. Fakt e deka Srbija zaedno so Rusija si isgubija uste edna bitka na megunarodna scena, a i ne veruvam deka im preostanuvat uste mnogu bitki. Pa taka ke i dojde redot i na srbija da ja priznae taa drzava koja sto e realnost. Oni srbite sami priznavaat deka Kosovo veke e izgubeno, pa i srpskite politicari veke pocnaa da priznavaat javno.

Za Evropa da bides siguren deka ke ja priznavaat site drzavi, bidejki nemaat drug izbor tie drzavi koi ja nemaat priznato, Grcija e vo golema kriza koja sto mora toa da go stori ako saka da izleze od taja kriza, mislam deka e slovakia e drugata zemja koja ja nema priznaeno uste ako ne se lazam, po eden golem pritisok od USA i taa ke mora da ja priznae, a na krajot Spanija ke bide osamena i ko slag na nekoja torta ke ja priznae Kosovo za dekoracija. No vo mnogu kratko vreme toa ke go stori i Rusija, da bides siguren vo toa.

Русија да го признае косово???...

и србија... немој не ме смеј,те молам... колку крв е пролеана за тоа,па и да го признаат... нема шанси.

Ne e daleku denot koga toa ke se sluci, veruj!

Prvo obidi se da pisuvas na makedonski jazik, a ne na bugarski.

Ako e taka kako sto vikas ti, togas sto kur srbija si pobara mislenje od toj megunaroden sud. Fakt e deka Srbija zaedno so Rusija si isgubija uste edna bitka na megunarodna scena, a i ne veruvam deka im preostanuvat uste mnogu bitki. Pa taka ke i dojde redot i na srbija da ja priznae taa drzava koja sto e realnost. Oni srbite sami priznavaat deka Kosovo veke e izgubeno, pa i srpskite politicari veke pocnaa da priznavaat javno.

Za Evropa da bides siguren deka ke ja priznavaat site drzavi, bidejki nemaat drug izbor tie drzavi koi ja nemaat priznato, Grcija e vo golema kriza koja sto mora toa da go stori ako saka da izleze od taja kriza, mislam deka e slovakia e drugata zemja koja ja nema priznaeno uste ako ne se lazam, po eden golem pritisok od USA i taa ke mora da ja priznae, a na krajot Spanija ke bide osamena i ko slag na nekoja torta ke ja priznae Kosovo za dekoracija. No vo mnogu kratko vreme toa ke go stori i Rusija, da bides siguren vo toa.

Баш па ти ке ми кажеш да пишувам на македонски, аи немои.:)

Признаването на наркоземиата доиде дјушеш за Русиа. Патот за Осетиа и Абхазиа е отворен веке и никои не може да им каже копче.
А не сметам дека изброените држави ке ве признат.

Верно косово е самостоино, но додека плоските глави не си решат проблемот со србите, граганските права, и се додека се држите така како Милошевик со них просто ке сте си една независна изолирана териториа. Создаде ви САД и ке постоите се додека они имат корист. Потоа ништо не се знае.:toe:

Ova e uste eden dokaz deka ne postoi megunarodna organizacija koja e nezavisna.

Tadic i kompanija poveke ne zasluzuvaat vlast.

Vreme e za promeni, vreme e za nesto poradikalno. Nemoze bre eden del od teritorija da ti go otimaat, Srbite vo geta da zivaat opkoleni so kforovci i bodlikavi zici a ti da baras clenstvo vo EU pa duri ima i nekoja teska budala koja saka clenstvo i vo nato. So sto ke go odbranite obrazot na Obilic, na Car Lazar, Kosancic Milan, na Kraljevic Marko.

Edinstven izlez od sevo ova e vojna.

Vojna,ama Srbija (spored Tadic) ne e podgvotvena za vojna...

Србија си има тапија за Косово и се што треба да направи е да чека подобро време а до тогаш да ги задржи Русија и Кина а по желба и другите земји кои не го признале.Кога САД ке изгубат интерес во КиМ или кога ке го изгубат своето влијание на Балканот србија без проблем ке си го врати.

--- надополнето ---

Србија е подготвена за војна против силите на КиМ и против Албанија но не и против Нато.

Србија мора да ги набави најновите руски ракетни системи.

:tv:

25010_thumb.jpg

Нема вракане назад. Косово нема да се врати на Србиа. Но и нема да биде нормална држава се додека живеат заедно косове и срби. Решението според мен е размена на територии. Во измислената држава да останат само косовете.
А самото признаване е кршене на сите мегонародни закони и ке донесе проблеми во некои земи.

Ova e uste eden dokaz deka ne postoi megunarodna organizacija koja e nezavisna.

Tadic i kompanija poveke ne zasluzuvaat vlast.

Vreme e za promeni, vreme e za nesto poradikalno. Nemoze bre eden del od teritorija da ti go otimaat, Srbite vo geta da zivaat opkoleni so kforovci i bodlikavi zici a ti da baras clenstvo vo EU pa duri ima i nekoja teska budala koja saka clenstvo i vo nato. So sto ke go odbranite obrazot na Obilic, na Car Lazar, Kosancic Milan, na Kraljevic Marko.

Edinstven izlez od sevo ova e vojna.

Ај жити очите напрајте нешто, да ве снема од картата на земјата, ајде оти досадно е веќе едно 9 години нема војна на Балканов, и навистина мадињата зовреја.

Одбранетего образот на Албанецот Милош Копили, самоубијтесе во име на Косово. Ајде оти вака не се трпи, вие и многу чекавте, јас да бев како вас уште одамна ќе рипнев, ќе масакрирав низ Косово, убивав, и очистував Србското Косово. :)

Ајде, направете да биде интересно на Балканите, исто како што сте правеле во минатото. Ве бива за тоа.

--- надополнето ---

А кој е подготвен против Америка да војува? Ти спремен си да влезеш во ринг против Тајсон?

--- надополнето ---

Србија мора да ги набави најновите руски ракетни системи.

:vozbud:

Море и со Марсовци сојуз да напрајте, ќе го папате.

Ај жити очите напрајте нешто, да ве снема од картата на земјата, ајде оти досадно е веќе едно 9 години нема војна на Балканов, и навистина мадињата зовреја.

Одбранетего образот на Албанецот Милош Копили, самоубијтесе во име на Косово. Ајде оти вака не се трпи, вие и многу чекавте, јас да бев како вас уште одамна ќе рипнев, ќе масакрирав низ Косово, убивав, и очистував Србското Косово. :)

Ајде, направете да биде интересно на Балканите, исто како што сте правеле во минатото. Ве бива за тоа.

--- надополнето ---

А кој е подготвен против Америка да војува? Ти спремен си да влезеш во ринг против Тајсон?

--- надополнето ---

:vozbud:

Море и со Марсовци сојуз да напрајте, ќе го папате.

Што ке се случи ако САД ја изгубат војната во Авганистан?
Ке нема производство и шверц со дрога која поминува баш низ КиМ ,така ке пропадне тој бизнис и САД ке нема никаква корист од Косоварите.Тогаш ке дојде крај на подршката од САД (тоа ке го чуствувате сигурно нема јавно да ви кажат,сите знаеме какви се американците) и тука ке нема кој да ја спречи Србија.

Who is the biatch now?

Хехе, србин си фантазира. Ама фантазијата му остава траен инвалидитет.

Америка ќе ја изгуби војната со Афганистан. :)

Оди бе лечисе!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom