Мали смешни огласи

• Креатор на темата Креатор на темата Кајганеро
  • Време на започнување Време на започнување

Кајганеро

Немој не ме радуј!
Член од
3 јули 2010
Мислења
2.904
Поени од реакции
2.853
Како автор на темава,ќе започнам со првиот оглас кој гласи:
Продавам шлогиран дедо за друга недвижнина.:vozbud:

менувам баба од 80 год. за 4ри плавуши од по 20 год.

Барам водоводџија и плочкар од Скопје! Ако знаете некој препорачајте ми! Озбилно ми треба!

Барам убава, паметна, шармантна девојка со автомобил. Пожелна слика од автомобилот.

„Се бара видовит човек за добро платена работа.Тој самиот ќе знае каде да се јави. “
„Го менувам шлогираниот дедо на комшијата за други видови на недвижности.“
Згодна плавуша, 19 години, витка, висока, интелигентна и ведра, постојано насмејана, во добра финансиска состојба, нема никакви комплекси, без обврски моментално не е во врска, сака друштво и ја сака искреноста, продава култиватор од 5KW цена поволна!
Фатална блондинка, со добри и убаво обликувани облини, цврста назад, цврста напред, сочни усни, секси поглед, спремна за секаков предизвик, ноншалантна и дива... бара озбилен дечко, со куќа и пари, по можности и со стан во Охрид... да му продаде еден кубик дрва!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

„Се бара видовит човек за добро платена работа.Тој самиот ќе знае каде да се јави. “
„Го менувам шлогираниот дедо на комшијата за други видови на недвижности.“
Згодна плавуша, 19 години, витка, висока, интелигентна и ведра, постојано насмејана, во добра финансиска состојба, нема никакви комплекси, без обврски моментално не е во врска, сака друштво и ја сака искреноста, продава култиватор од 5KW цена поволна!
Фатална блондинка, со добри и убаво обликувани облини, цврста назад, цврста напред, сочни усни, секси поглед, спремна за секаков предизвик, ноншалантна и дива... бара озбилен дечко, со куќа и пари, по можности и со стан во Охрид... да му продаде еден кубик дрва!
:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

:pos: :pos: :pos:

--- надополнето ---

Темата е за во хумор.

Ја давам Бијонсеј и Ева Мендез за два големи џоинта, + доплата од 299 ден. Фала, пријатно!!!

барам село без кучиња...но со кучки

Печена бара загорен.

Кавал бара деветта дупка.

--- надополнето ---

Двоглав змеј бара ламја ненаситна. :wink:

Буден принц бара Заспана убавица .

--- надополнето ---

Продавам место под сонцето! ИТНО! Ефтино!

Барам згодна цимерка. Не наплаќам за смештај.

п.с Озбилен сум.

Не срамете се, ако сте дебела. Јас веднаш ќе ви ја откријам слабата точка.

Изнајмувам врата од стоеден со поглед на охридско езеро.

Барам девојка со коефициент на интелегенција над два милиони евра .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom