Fantasy Premier League 2010/11

• Креатор на темата Креатор на темата GavolRulz
  • Време на започнување Време на започнување
ej kako e ovaa fantasy premier league imam tim imam liga vo koja sum i sega kako ke bidi vo ligata nije protiv ke igrame ili ke se gleda vo zivo fudbalerite sto ke pravat i taka spored toa si zemaat bodovi ili kako ve molam objasnetemi nekoj podetalno

--- надополнето ---

plus ako e vo zivo spored bodovi deco si zamina od chelsea sega sto da pravam da go smenam

Смени го...значи бодови добиваш според тоа како ти изграле играчите во натпреварот кој го играле во живо(премиер лигата),нема никакво играње помеѓу нас...значи треба да си пратиш кој како што и ќе биде добро:smir:

ej kako e ovaa fantasy premier league imam tim imam liga vo koja sum i sega kako ke bidi vo ligata nije protiv ke igrame ili ke se gleda vo zivo fudbalerite sto ke pravat i taka spored toa si zemaat bodovi ili kako ve molam objasnetemi nekoj podetalno

--- надополнето ---

plus ako e vo zivo spored bodovi deco si zamina od chelsea sega sto da pravam da go smenam

Смени го,стави некој добар играч за во средина.:)

21525302.png

313721-172610 - кодот за СпортДенес
532948-127636 - кодот за 24фудбал

Еве го и мојот состав набрзина:

--------------Гомес--------------------
Чорлука - Евра - Џонсон - Спектор
Бери - Гутјерез - Модрич - Маскерано
-----------Дрогба - Руни----------------

Формација може да се смени?

Знае како е кодот од СпортДенес ?
Ете ти го.

Да го искористам овој пост и да го стаам мојот нов updated тим ;))

untitled.JPG

Како се менува формација, не ми е најдобра 4-4-2?
На пример ако сакаш од 4-4-2 во 4-3-3,вадиш еден од средината(на тоа жутото триаголниче под дресот) и на негово место го ставаш напаѓачот што ти е резерва.

На пример ако сакаш од 4-4-2 во 4-3-3,вадиш еден од средината(на тоа жутото триаголниче под дресот) и на негово место го ставаш напаѓачот што ти е резерва.

Да, да заборавив, исто како за СП фантази што беше, фала во секој случај.:)

Влегов во двојкава , да с енадеваме на успех

godina-------poeni-----rank vo svet
2008/09----- 1683----- 581,623
2009/10----- 1976----- 490,743

Се надевам оваа година ќе слезам под 400.000 на светско ниво :D

Хед ту хед е лигава или стандард ??

Ја отворив хед ту хед лига не сум ја видел темава пошто барав у Фудбал форумов.

Ако сака некој нека повели еве го кодот

1230207-283260

Иначе тимот мој

Шварцер

Самба - Хангеланд - Апсон - Коларов

Гигс - Лампард - Сколс - Модриќ

Тевез - Руни​

рез: Стокдајле, Сол Кемпбел, Алан Смит и Марлон Хервуд!

Ептен добро првото коло за мене, 81 поен и прво место во сите лиги, само во 24фудбал осмо. :)

А може ли да се прави формацијата?
\/

Инаку да не пропадни постот :D

rrry.jpg

Солидно само од денес 53 поени,златен Дрогба (капитен плус)

на едно коло се прави по еден трансфер а на пример ако направам 6 или пак 7 трансфери ке ми се одземат 4п или пак за секој играч по 4 поени или колку да сакаш да мениш играчи 4 поени ти се одземат ве молам кажетеми точно

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom