апец
Јувентус фан
- Член од
- 5 декември 2007
- Мислења
- 1.083
- Поени од реакции
- 60
Сунет ама со се јајца ке ти го скастрат, и после во газ ке ти го турат.:pos2::pos2:ako izneveram shponka` na trupce ke mi go staat i secnat
Сунет ама со се јајца ке ти го скастрат, и после во газ ке ти го турат.:pos2::pos2:ako izneveram shponka` na trupce ke mi go staat i secnat
А ако видиш некаде Албанка од каде ќе ја препознаеш дека е Албанка? На чело и пишува, еве мене ме пуштиле од дома, па на сите треба да им кажам дека сум Албанка. Еден дел од Албанците кај нас се уште имаа конзервативни сваќања, ама дај не трескајте глупости не сум видел Албанка, итн. Еве јас сум видел Албанки, средени пицнати, како од модна писта, и тоа добар дел од нив.Никогаш не сум фатил албанка за девојка затоа што и никогаш не сум видел албанка! Ги држат затворени по дома, како да ги видам? Или ако излезат од дома обавезно се во придружба на своите 12 браќа и неможеш да и пријдеш. А ако не се во присуство на своите браќа тогаш се облечени во едно 10-тина метро платно и главата во земја.
Ете затоа.
Тие се Албанки само врз основа на тоа дека живаеат во Албанија, тие се од Македонското население кое живее во Албанија најчесто во најбедните села.Има и македонци што земаат албанки за жени. Пред некој ден слушнав од моите дома дека во селото каде што живееше баба ми некои луѓе договориле да го женат синот со некоја албанка од албанија, ама пази, за пари! Договорот бил дечкото да и купи на девојката прстен и да ја плати 1000 евра. И си се бендисале. Сега најверојатно следи свадба. Што значи дека албанците почнаа да се шират и во источниот дел на Македонија.
тие се македонки ,другото ти е точно како саатТие се Албанки само врз основа на тоа дека живаеат во Албанија, тие се од Македонското население кое живее во Албанија најчесто во најбедните села.
Da be inace Albanka ne bi se mazela vo Makedonija? kako go potvrdi ova neznam mozda od ljubomora koj znae... ne e do parite sto se mazat tuku toa ti e tradicija ima ostanato od vremeto ne gledate deka sumite se simbolicni 1000evra 500 i tn, znam luge sto se vo brak so albanki 15 godini i super si ziveat, no ima i drug problem znam mnogu makedonki sto sakaat da se omazat ili da si fatat decko albanec no se plasat deka nekoj ke doznae pa posle ke treba da trpat sekakvi raboti, koga se sakaat mladite drugoto e najmalku vazno samo vo balkanov se desavaat vakvi gluposti.Тие се Албанки само врз основа на тоа дека живаеат во Албанија, тие се од Македонското население кое живее во Албанија најчесто во најбедните села.
Па не верувам дека се баш од некое бедно село, свадбата бинда пред едно недела две незнам точно и таткото на невестата им подарил кола и злато на младите, а и не била Македонка туку чиста Албанка од Албанија, еден збор не знаела Македонски.Тие се Албанки само врз основа на тоа дека живаеат во Албанија, тие се од Македонското население кое живее во Албанија најчесто во најбедните села.